Tuesday, June 2, 2009

BabyIbu Giveaway:leanalittleshop.com

BabyIbu Giveaway Contest :- leanalittleshop.com

Tadi masa sesi terjah menerjah blog rakan2 daku terpandang la contest nie...BabyIbu mengadakan contest ini sempena birthday ammar setahun..Happy Birthday Ammar..Cik iela doakan moga2 sihat dan ceria selalu...Terbuka kepada sapa je yg minat nak join contest BabyIbu ok..sebab pemilihan pemenang dipilih secara random..


Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:
1. Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda. -
Dah add link...
2. Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway:
leanalittleshop.com (jangan lupa link balik ke entri ini). - Dah g website tersebut...
3. Dalam entri anda, ceritakan mengenai
leanalittleshop.com. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay. - Maklumat seperti dibawah. Harap2 menangle...
Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan
leanalittleshop.com (no link back will be disqualified).
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe.. Pemenang akan dipilih secara random (ya..ini bermakna sesiapa saja boleh menang..walaupun tak pandai mengarang..: ...amat sesuai buatku yang tak reti nak karang cerita nie...




Maka daku pun g la ke website http://leanalittleshop.com/ n tengokla offer2 yang ada didalamnyer.. hasil dari terjahan ke blog http://babyibu.blogspot.com/


Nampak la Simple Dimple Colorful Butterfly Activity Playgym/Playmat (SD307 RM69.90 je.



Daku amat berminat nak beli untuk Baby Qis. Pasti dia berkenan habis coz sekarang nie dia sedang sibuk nak pegang sana sini.



Leanalittleshop.com offer banyak toys utk baby dengan harga yang berpatutan. Term of payment pun senang...just guna maybank2u jer...Barangan pun agak selamat utk baby...Website pun menarik dan tak sakit mata memandang....Yang penting...byk pilihan...Akan ku terjah selalu....



9 comments:

Jiey^Mien said...

Good luck!! InsyaAllah kalo dah rezeki baby Qis, tak ke mana la tu.. =)

miela77 said...

Jiey^Mien...tq...wah, esok tarikh tutup...ada harapan ke?

Atiqah said...

wah join contest lg..rajin tol kak miela kte ni...hehehe

Atiqah said...

kak miela mng x contest ni?

Atiqah said...

kalo x mng x pe la..lain kali cuba lg...kalo mng..tahniah tiqah ucapkan

eRiNsZ said...

best kan join contest? sesajer untuk suka-suki..

eRiNsZ said...

Klo menang naseb baek.. bleh dapat adiah free... heheh i likeeeee

eRiNsZ said...

Tapi yang paling best dapat ramai kawan melalui contest or giveaway... betul... dolu tak de owang pon masuk umah pink erin tu..
alhamdullillah skarang dah smakin ramai kawan.

iedaLUVsham said...

aiyak!! hadih mmg best camne ieda bley terlepas ni??? waadduuhh!!!! heheheh!!! ;p

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010