Saturday, June 20, 2009

Bisnes Ikan Pekasam

Daku dapat offer dari my bos, if sesiapa yang berminat nak makan ikan pekasam leh order kat dia. Daku pun order la satu. Sedap dan tak berapa masin. Memang sesuai makan masa nasi tengah panas. Sayangnya daku tak leh snap gambarnya coz kamera stil (malas nak cite...sakit jiwa raga huhuhu...). Then daku terfikir, apa kata kalau daku snap gambar n promote kat blog nie. Mesti ramai peminat ikan pekasam kan? Leh tambah pendapatan sikit. Apa pendapat uols?

6 comments:

Jiey Mien said...

jiey pun tgh pikir nak business gak nih.. nak business ape ek? :P

Story Of My Life said...

berapa reganye Ila??

kakyong said...

ikan pekasam... sedap tu. boleh try.
abg enal selalu beli ikan pekasan lenggong...

eRiNsZ said...

satu lagi makanan msia yang unik.

eRiNsZ said...

tapi erin tak pernah rasa so tak pandai nak komen hehehehe

eRiNsZ said...

lpas mnang race ni bleh ler i komen heheheheh... musti sdap kan?

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010