Friday, June 26, 2009

TEKA BERAPA NILAI RM DUIT SYILING2


Contest nie dianjurkan oleh sisdayen
Tempoh contest ni adalah bermula dari : 24 Jun 2009 - 30 JUN 2009 Masa nya hingga : 10pm
Keputusannya akan keluar pada : 1 July 2009
Hadiahnya adalah : Top Up
Digi / Celcom / Maxis
yg bernilai RM 20

so setiap contest sudah semestinya ada syarat2 kan.. klu korang nak join sila tgk syaratnya dulu baru join ok. Senang je syarat2nya..
1- Kena la jd followers oricurly ..iela dah follow ek..
2- Kena buat special n3 utk contest ni kat blog korang dan juga kena sertakan sekali gambo syiling contest tu kat dlm n3 korang tu ya, pastikan korang mention dan link ke
http://www.oricurly.blogspot.com/. (no link back will be disqualified. Harap maklun) ...entri telah dibuat dan link back pun dah wat
3- So bila dah memenuhi syarat yg dua tu.. makanya korang dah blh la teka berapa nilai RM duit syiling2 tu.. dgn klik kat ruang 'LINK TO POST' dan jgn lupa tinggalkan jejak sperti
EMAIL ; NAMA ; BLOG KORANG
utk keterangan lebih terang dan lebih lanjut korang blh
klik sini
so jom ramai2 kita memeriah kan contes ni.. menang ke kalah, tu belakang kira.. janji kita enjoy !! :D
Sticky Mode ya.. n3 baru.. rerajin la scroll kebawah.. bawah..bawah.. lagi.. :D

19 comments:

kakyong said...

amboi amboi.. lately ni entri masuk contest belaka... caiiyoook...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. jom kita tgk sapa yg kena.. :D

miela77 said...

kakyong...hehehe...suka2...lemas skit kat opis nie...cari hiburan sambil cuba nasib...

CuTeMiUt78...ya.... iela kah yg kena??????

Dj Epoi said...

Salam....

Nak menang hadiah...nakkena pening kepala dulu hehhehehe

miela77 said...

Dj Epoi...fening2...nak gak masuk..jap g check email...

Mysunshine Gift Shop said...

sudi-sudikan join mysunshine diaper cake giveaway @ www.mysunshine2u.blogspot.com

miela77 said...

Mysunshine Gift Shop...,i will join...tunggu....ari nie bz skit...

Atiqah said...

Mysunshine nk wat giveaway lg ek..nk join...hehehe

Atiqah said...

sshnye la nk teka duit syiling tu..sllu kalo bab meneka ni mmg x penah mng la...

Atiqah said...

plg kerek nk teka bilangan muka surat buku..adeh..mau juling mata..berasap kepala..

ziha said...

wahh..rajin eh kak iela join contest2 nih..

ziha said...

alah Tqah..pe sushnyer...teka jela duit syiling..kire je, seposen..dua posen..3posen..haha

eRiNsZ said...

huhu daku tidak mahu join kontest ini kerana daku pakai line..

eRiNsZ said...

bagi chan kat owang lain mnang.. heheh (mcam erin bleh mnang klo join hehehe)

eRiNsZ said...

daku mahu join race mengejar ikan pekasam ini hehehehehhe

asmieyra said...

erinz mu nikan,kaloko ler..ada gaya joker,,huhu,ziha pon sm..kalo korang nie..hapie jer..

asmieyra said...

kira,.jgan tak kira .. 1 tok kau..2 tuk aku..3 tuk ku..1 tuk kauuu..huhu...ada bran???

ziha said...

huhu hadiah nye rupenyer bernilai topup..klu y pki bil mcm ne ek??

ziha said...

aniwei..contest ni da abes pon da..nasib baek da due date nye da lepas..klu x mst tqah nak join..hik2

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010