Monday, June 22, 2009

Contest Model Bertudung by ummie_mirahaziq

Contest ni bermula pada 17 june dan tutup pada : 30 june 2009 @ 2 petang..keputusan akan diumumkan pada 1 july 2009.

Dan syarat2 nyer adalah seperti berikut:

1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq

2.Upload banner contest kat sidebar anda

3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.- model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..- Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler...

4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.

5. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..

6. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan.. jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...

Maka daku pun snap la gambar anak sedara ku yang kiut miut...memandangkan mukanya memang kiut bertudung..untuk dipertandingkan..

Nama : Nur Sakinah Ayuni bt Abdullah
Umur : 4 tahun 4 bulan

Diharap menepati syarat2 yang ditetapkan dan mencuri hati juri....

12 comments:

een said...

ai thanks ssudi join my contest..salam perkenalan..semoga berjaya..i folo u

Ummi Hanie said...

salam ...

entry utk ank sedare yer .. baek punyer mak menakan ... anyway , mmg kiut gurl itew

miela77 said...

een...makacih krn sudi wat contest...reverse first place tuk iela ek...

Ummi Hanie...macam anak sendiri coz dari lahir sampai dah 4 tahun bermama dan berayahkan kami.. hubungan die ngan anak2 pun rapat...tak leh berenggang..mana tau rezeki dier...heheeh

Atiqah said...

comelnye...bleh mng contest model bertudung ni

Atiqah said...

kalo snyum mcm tu leh wat juri terpikat...bdk2 senyum cmne pun nmpk cute je

Atiqah said...

tiqah x msuk contest ni sbb x tau..skrg pun tgh de lg contest model bertudung ni

eRiNsZ said...

la... eisya tak smpat nak dimasukkan dalam kontest ni.. ijugak penchenta contest hehehe

eRiNsZ said...

cumilnyer sikecik itew btudung...
ayu bangat rupanyer

eRiNsZ said...

musti sejuk pewot ibunyer mgandung...
solehah.. ameen

ziha said...

ye Tqah..i pon join model bertudung..haha agak2 sape eh y menang?? menang x agaknye I nih?

ziha said...

Ooo yea Tqah..klu de contest model bertudung Tqah nk join ker?? Blh ker join???kuikuikui....

ziha said...

de name tudung aziha??mcm ne tuh? lebih kurg mcm ziha kan?huk2x~~

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010