Friday, June 5, 2009

Website Pengiklanan Premium Beautiful Hai-O

Semalam daku berhempas pulas nak siapkan website pengiklanan bagi mempromosikan Premium Beautiful Hai-O demi adikku. Risau weh, bukan sikit modalnyer. Sumber2 maklumat daku amik dari website2 yang sedia ada. Sudi-sudilah berkunjung ke website tersebut di http://www.premiumbeautifulhaio.webs.com . Daku suka guna freewebs sebab senang berbanding blogspot nie. Ada gak wat blog di http://kedaimiela77.blogspot.com tapi tak complete lagi. Tunggu idea datang coz ingat nak promote apa2 yang boleh dijual dan mendatangkan pendapatan. Tengah intai2 one drop perfume n cadangnya nak promosikan gitar buatan sendiri cik abgku tu. Dah siap banyak body dah untuk ditempah. Harap2 usahaku menambah pendapatan keluarga diberkati dan mendapat sambutan ramai kengkawan blog ye. Anyway sudi2 la singgah ke website http://www.premiumbeautifulhaio.webs.com . Yang satu lagi dah launch nanti daku war2kan. Salam sayang untuk semua.


10 comments:

Anonymous said...

Watch this T-shirts.
Watch and read mohammed t-shirt art from Sweden at,
http://www.mohammedt-shirt.com
Please read in English.

Noor Syafiqa Salim said...

suami akak bt gitar ke???
serius? hebatnye!

Atiqah said...

sblm nk promote sesuatu brg mmg kena wat research dlu tng brg tu..bru la kte de pengetahuan yg luas tntg so that sng nk explain kat org especially customer..

Atiqah said...

mcm mse tiqah nk join giveaway kak Efamaira..bru dgr je psl perfume tu..so nk makesure perfume tu sehebat ODP kena la search dr websites lain

Atiqah said...

InsyaAllah..de mse tiqah lawat link yg kak Miela bg tu

eRiNsZ said...

emm jual-jual via online ni lagi mudah dan untung kot..

tak payah sewa tapak and 24hours eak?

eRiNsZ said...

sesambil jaga nak pon boleh berbisness kan?
tapi kne rajin... erin ni cam tak de bisness minded heheheh

beli-beli jer bleh la..

eRiNsZ said...

good Luck ya, smoga berjaya dalam bisness..
erin akak slalu p jenguk..

ziha said...

hm hai-o tu jual bio aura gak kan..huhu.. ms tu kat uma bli bio-aura..ok la air nyer..

ziha said...

hmm mcm best jer wt bisnes nih..berminat nk buat bisnes..tp nk bisnes pe??hoho..xtau nk jual per...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010