Monday, June 15, 2009

CONTEST AKSI MENARIK KETIKA ANAK TIDO by MAMA UZMA ...STICKY MODE

NI ADALAH "STICKY MODE"
UNTUK NORMAL ENTRY, PLS. SCROLL KE BAWAH.
TQ
Wah..wah...wah, makin hari makin teruja daku join contest nih. Daku terjah lak blog Mama Uzma dan dapati beliau tengah wat contest Aksi Menarik Ketika Anak Tido. Actually, daku dah jd follower dia minggu lepas cuma tak dapat snap gambar Baby Qis tido lagi. Daku nie tgh x de kamera memandangkan handphone n kamera meragam, so tunggu la My Sis balik cuti, pinjam kamera dia snap. Tu pun kebetulan je. Akhirnya tercapai juga hasratku nak masukkan Baby Qis dalam contest nie...menang kalah belakang cerita yang penting memeriahkan lagi contest2 yang dianjurkan oleh kengkawang bloggers...Maka terimalah gambar tido Baby Qis utk dipertandingkan....Jeng..jeng..jeng..


Nama : Nurul Qistina Batrisya binti Yusri

Umur: 4 bulan 2 minggu (Kategori 1)

Kenapa Gambar ini dipilih?

Gambar nie daku snap masa dia baru tidur. Semalam, kami ke Giant beli barang-barang dapur dan kebetulan Bahagian Bayi meriah dengan pelbagai permainan so melihatkan keterujaannya memilih mainan daku pun belilah untuknya. Balik umah, dua benda yang tak lekang ditangannya ialah gagang telefon tu dan teether tu..Bila Kak Amira n Abg Bad kacau, marah weh....last2 main punya main punya main, tertidur sambil teether tu still kat mulut. Sempat la daku snap, pastu teether tu terjatuh. Ish...ish...ish...Tapi daku rasa gambar nie unik menggambarkan betapa Baby Qis menghargai pemberiannya a.k.a kedekut ...

Slogan : Hartamu hartaku jua, hartaku hartaku je...

Maklumat contest adalah seperti berikut:-

Bermula : 8 June-28 June 2009

Tarikh tutup : 28 June 2009 @ 8pm

Keputusan diumumkn pd : 6 Julai 2009

Terbahagi kepada 2 katogeri :
1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun
~lelaki dan perempuan sama~

Syarat2 :

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK as a banner di blog anda.

2. Buat entry khas ngan tajuk CONTEST AKSI MENARIK Sertakan perkara2 berikut:

* Upload gambar aksi menarik anak anda ketika tidur,

* Nama penuh anak* Umur anak (mengikut katogeri)* Slogan (Kenapa anda memilih gambar ini?)

~PERINGATAN~1. Hanya 1 gambar untuk 1 penyertaan.(jika mempunyai anak lebih dari seorang, boleh letak lebih maknanya kalau anak 2 org jadi 2 gambar dan seterus...& boleh juga dlm 1 gmbr ngan 2 anak skaligus..)2. Dalam entri itu pastikan anda gitau dan link ke Mama_Uzma. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini,untuk rujukan.

Marilah kita sama-sama memeriahkan contest ini.

15 comments:

CT said...

Salam kenalan. Thanks singgah blog kite..

macam pari2 plak nampak teether atas kepala tu..

eniway...gambar ini mmg unik..all the best ya

iedaLUVsham said...

wahh!!! gambo ni best!! semoga berjaya =)

miela77 said...

CT, iedaLUVsham...makacih..kita doa2kan lah ye...teether atas kepala tuh keje Kak Amira..hehehehe

Dj Epoi said...

Hheheehhe

Kelakow siut!!!!
Penuh mainan kat badan dia....

Harap2 menang lah nanti !!

Inshaallah!!!

Jiey^Mien said...

Comelnya.. Bleh plak tido dambil mainan penuh kat dada.. =)

izzahazfar said...

ala comel nyer akak...zah pun baru nak start belikan raziq mainan..hehehe sgt teruja biler anak pandai mainkan...

miela77 said...

DJ Epoi...Hehehe...baru dapat mainan kedekutla...doa2kanlah ye...

Jiey^Mien...dia baru tido...sekejap je, pastu mainan kemana dia kemana...

izzahazfar...mesti raziq teruja dapat mainan...comel tau tengok baby geram tengok mainan...rasa macam nak gigit je...

Ibu Ayra said...

salam kenal... thanx sudi jenguk blog ros... cutenya baby tu dgn toys dia...gudluck to u...

AshAnas said...

salam ukhuwah... thanks sudi ziarah blog shira...
cute sangat pics ni... Qis ni memang sgt2 mhargai pmberian ni, sampai tido pun still pegang mainan dia...
nak join gak ah contest nih, boleh?

Yan said...

uikk tido bogel ke??
hehehehhe..

owh name dia Qistina jugak yer..
kembar la camtu hehehe...
anak kite Nur Anesya Qistina..

Jemput join kuiz kite kul 9 kang..

miela77 said...

Salam...Yan, hari nie ke? Ingat start esok. Takpe tepat jam 9.00pg sampai depan umah...hehehehe..Musim panas, takpe baby lagi, bukan bogel, seksi....hahahaha

miela77 said...

Salam semua...cian Baby Qis telah tewas dalam contest nie...ramai yang lebih beraksi darinya..tak pe mama akan pastikan Baby Qis joint the other contest ek...chaiyukk....

eRiNsZ said...

eRin pon join gak contest nie... eisya with Titi.. tapi kalah.. keh keh keh.. sesuka jerkan

eRiNsZ said...

cumilnyer baby Qis tido...
tak pe kak miela nanti kiter join lagik kontes lain sesamaer eak..

eRiNsZ said...

tetiber jer rasa nak buat contest kat umah pink erin tu, tapi klo buat ader ke orang nak join? cam malu lak jer...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010