Tuesday, June 30, 2009

Confirm...something wrong with my blog...

Not sure, but there's something wrong with my blog. Kengkadang ok, but a few days cant insert pic into my blog...always hang...dont know why..something, follower list ku missing, and sometime can't save my post...nape weh...frustnyerrrrrrrrrrr....Daku nak wat entri pun susah kalau melibatkan pic, tapi kalau text jer ok lak...saja tull......

26 comments:

kakyong said...

ade problem dgn connection kot..
atau pun clear kan dulu semua cookies..

tp kakyong perasan 2,3 hari ni connection memang slow... smlm aju guna laptop pun dia ckp lambat.. tak mcm biasa.. kakyong selaluboleh buka 7, 8 tab.. la ni, kurang2 4,5 jer..

mamalieyna said...

problm kt connection kot.. kite pun kdg2 jd camtu..kalo kt umah la..nk wat 1 entri ada gmbo2 ni..lama now la nk upload, naik bosan...geram pun ada..huhu... tak dapek nak nolong!

Adwindaa said...

kalau hak ilang2 tu ku pung kena gak
tp pastu ada lik.... tenet prob tuh...

miela77 said...

kakyong, mamalieyna, Adwindaa...mungkin la kot... kengkadang ok je...tapi memang perasan dah dua hari cam tu...memang sakit hati....

suealeen said...

bila jadi camtu kekadang mood nak memblog ni boleh hilang.. kekadang seminggu, ada jugak sebulan tak berupdate. saje je test iman...

Yan said...

hahh there u are...
yan pun semalam tak pat wat entry coz tgu pic loading..sudahnye tak boleh.. mencik!!!

miela77 said...

suealeen...memang pun...boring tahap gaban jadinya...

yan...tulah...konon nak post entri mysunshine giveaway tuh...aduss...

Mysunshine Gift Shop said...

ye la miela, something wrong with your blog. bila i click entry u wat, dia kuar error..

ziha said...

xpe..small problem kan? skrg da ok kan? siap blh wt contest lagi..he3

ziha said...

ok..komen ke-30 rsnye 4 hr nih...her3...salam perkenalan wt mua yang menyertai contest..rajin2 la blogwalking kat blog saye..I'll visit u all gak..=)

kakyong said...

mak aiii... sungguh2 mengomen ni semata2 nak ikan pekasam free...
kalo xde contest ni gamaknya kakyong sorg jer lah yg byk membebel kat sini... huwaaaahaahaaa..

Atiqah said...

yes dh msuk hr seterusnye..nk menyambung komen sementara wat assignment..mlm ni x tdo la nk siapkan assignment dan bace artikel yg berlungguk tu..

Atiqah said...

smntara internet tgh laju ni..maklumla x de org stay up lg awl2 sem ni..so tiqah pon ambik kesempatan pos komen byk2 kat sni..hehe..nk mkn ikan pekasam tuh

Atiqah said...

kalo de something wrong kat blog maybe sbb connection or de certain features yg ggu html code kat layout blog ni

ziha said...

cehhh..tiqah..sgup stay up eh nak join contest nih..xpe2 awal2 ni xde esaimen lg nak wt yerr...tgk arr nt da tgah2..haha...

ziha said...

hmmm pa'kal je pg smlm blackout kat aras I Tqah..klu x I pon da pg2 anto komen kt blog nih..he3

ziha said...

Hmm hari ni dok komen2..tp lom jumpe lagi atiqah komen kat mane..da banyak da entri sye buka..tapi xjumpe lagi entri y tiqah komen..kat mane eh dorg kome??..

ziha said...

Hmm..tgh2 mlm ni kuar plak ads nuffnang..siang2 xnk kuar..ngelat btol..haha..
aniwei kte da klik kt nuffnang akak!=)

eRiNsZ said...

picnyer udah di resize ke? kekadang pic bsar sangat pon jadik problem gak...

eRiNsZ said...

klo nak survernyer bleh download kat tenet jer hehehe...

eRiNsZ said...

klo sebab laen tak dapek den nak mnolong nyer. den pon rabun it nieh

Atiqah said...

weh k ziha kte komen dr mula2 lg entry kak miela wat tau

Atiqah said...

kena sistematik la..nk join contest cmni pun kena bijak gak..de tricks and tips bru la leh mng..hehe

Atiqah said...

kalo contest yg pkai MR RANDOM. ORG tu mmg ssh la..tmbh2 kalo jd peserta no awl2..confirm die x akn plh la..sbr je la

asmieyra said...

kiter kalo gun arandom.org sure takde harapan menang tau atikah..huhuu

asmieyra said...

sis cuba tuko setting then tay pakar ttg blogging,solve problem

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010