Wednesday, June 10, 2009

Akhirnya gambar APC daku tiba jua...



Dengan penuh kesabaran daku menantikan gambar ni...memandangkan masa penerimaan tak bawa kamera...akhirnya ia sampai juga ke tangan ku...terima kasih En. Posmen. Gambar nie daku terima setelah kuar modal sebanyak RM35 bayar kepada Iqram Photomaster...rasa berbaloi coz gambarnya amat cantik...pada permerhatian dakulah... Daku terima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang ni pada 14hb Mei 2009 di Dewan Auditorium D8, Parcel D, Pusat Pentadbiran Kerajaan, Putrajaya yang disampaikan oleh Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah yang baru iaitu Dato' Seri Mohd Shafie Afdal. Waktu daku posing nie daku tak kira apa dah asal pandang kamera je, muka Dato' Seri pun daku tak pandang... gara2 nak pastikan dapat posisi yang sesuai...tapi rasanya macam ada yang tak kena je...Apa ye? .... Inilah kenangan yang terindah sepanjang daku berkhidmat di Kementerian ni, moga2 ada harapan untuk dapat lagi di tahun2 yang akan datang. Amin.

Posted by Picasa

22 comments:

yantz-yeem said...

hai..salam kenal..wah tahniah....dapat APC...hehehe kita pun dpt gaks APC tahun nie..tp majlis nyer x tau le bila...hehehehe

miela77 said...

yantz-yeem...tahniah..rezeki kita tahun nie...nanti bila dah amik tepekla gambarnya..

Dj Epoi said...

Salam ....

Walaweiiiiiiiii..Tahniah arrrr....

Bukan senang owh!!! nak dapat anugerah nih!!!!

Kalau Gua.....Anugerah....ngulow ada arrrrr heheheh

miela77 said...

Dj Epoi...alhamdulillah rezeki anak2...mungkin masa mengandungkan Baby Qis daku terlebih kerja.. tu yang merasa tu kot...

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah ya.. semoga lebih cemerlang lagi

Mummy Hanan said...

Salam Miela,

Sya pun jalan2 dan masuk le ke rumah awak nie...salam kenal...eh, betul lah gambar awak tu..tak tengok pd org yg memberi hadiah tu.. tp cantik lah posing awak tu... apa pa pun Tahniah...ye....teruskan usaha agar tahun2 mendatang di beri haduah lagi...

Tukang cerita said...

Tahniah..
En.Hubby ku turut dapat tahun ni..

Sy?? Blum ada rezki lagi...

Putra Mama said...

tahniah!!!.. bile lak turn sy ni nak dpt APC.. tolong bg tips..hehe

izzahazfar said...

wah...ni yang buat semangat nak keje ni..tahniah kak!

miela77 said...

CuTeMiUt78 ... makacih, harap2 gitu la..

Mummy Hannan ...hehehe...memang aim klu tak rugi la bayar duit gambar...

Tukang Cerita ... Tahniah utk your hubby...insyaallah ada rezeki nanti dapatla ..

Putra Mama ... tips?..emm...masa keje, keje, masa rehat, keje, masa cuti, keje...confirm dapat...hehehehe

izzahasfar ... makacih...teruskan semangat...

Gumbiranya daku diatas kesudian kalian menjengah dan komen disini. Harap persahabatan alam maya kita berkekalan ye...

kakyong said...

amboi.. lawa posing.. nampak cam slim jer... hihii..

Apa2 pun Tahniah.. rezeki dpt baby Qis...

umisyifa06 said...

salam...tahniah...saya pn dpt...tp xde gambr sbb masa majlis tgh cuti bersalinkan naufal,maka x merasa la ku naik pentas sob sob

miela77 said...

kakyong...ye ke slim? Pakai girdle ler..Tq Avon..hehehe

umisyifa06...Tahniah pada awak gak..Takpe2, doa2 dapat lagi...leh naik pentas...hehehe...

Atiqah said...

tahniah..wah bagus tol..perkhidmatan cemerlang tu

Atiqah said...

teruskan menjadi insan hebat walau di mana pon anda berada

Atiqah said...

semoga menjadi inspirasi dan pencetus semangat kpd insan lain utk jd sehebat akak

eRiNsZ said...

mujor ade gak gambarkan buat knangan...
erin shot kat studio jer coz dtg lambat x smpat nak booking aper-per..

eRiNsZ said...

upsss. possing baek tu kak, than napas eak.. hehehe jgan mrah no, gurau jer,...

eRiNsZ said...

bila nengok orang pkai spek rasa cam cute ngat.
erin ni rabun tp pkai cnct lense.. klo pkai spek rasa cam x cnfiden.
tapi tu ar bler nengok orang laen pkai cam cute lak

ziha said...

hmm ni die kak miela kite..kak upload la gbo akak byk2 kat blog nih..blh kte kenal2..hehe.. sll npk gbo ank2 kak miela y kiut tu..so nk tgk la mak die y kiut plak..he3

ziha said...

kak miela..kak miela keje pe eh sbnrnye??huhu br nk tnyer...

ziha said...

wahhh!!kak miela..npknye rmi yang tengah layan blog kak miela skrg nih..haha..layannn jerrr...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010