Sunday, June 21, 2009

SELAMAT HARI BAPA SAYANG....

Entri nie daku tulis khas buat suamiku yang tercinta. Walaupun Cik Abgku melalui ranjau liku hidup yang agak menyedihkan, tapi Cik Abgku berusaha menaiktarafkan kehidupan kami agar anak2 nya tidak mengikut jejak langkahnya. Daku amat sedih pabila membaca Entri yang ditulis oleh my SIL mengenai ayahande...Baru daku dapat tahu cerita yang lengkap yang selama ini daku dengar dari makbonda dan cik abgku saja. Dan baru daku faham mengapa cik abgku tidak mahu ramai anak. Apa pun daku bersyukur kerana nasib kami sekarang tidak seburuk nasibnya dulu. Sayang, you're the best father that our children ever had.

Gambar dirakamkan bulan lepas semasa Cik Abgku baru balik kerja

Disebabkan itu juga daku sanggup bersusah senang denganmu. Pabila sayang minta pendapat nak futher study kat UUM tu, daku setuju kerana itu adalah impian yang tak dapat dicapai oleh sayang suatu masa dulu. Malah daku bersyukur kerana sayang sanggup berusaha demi memastikan kehidupan kita bertambah baik dari masa ke semasa. Daku telah membuktikan pada sayang yang daku tak heran dengan kesusahan yang bakal dihadapi kerana kita berkahwin semasa kita sama2 tiada harta benda. Kita berusaha bersama demi meningkatkan hidup sehingga sekarang. Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat dan keberkatan darinya, hidup kita semakin hari semakin baik dan kewangan kita walaupun tidak kukuh tapi kita belum pernah lagi tak makan. Tidak seperti apa yang sayang pernah hadapi dahulu. Dan fahamlah daku mengapa sayang berusaha bagi memastikan anak2 mendapat kasih sayang dan perhatian yang sepatutnya. Daku tabik spring pada sayang kerana bekerja berhempas pulas tapi bila time gaji, baki yang tinggal setelah ditolak expenses, ciput je. Tapi sayang puas. Daku berdoa agar sayang lulus dengan cemerlang dalam pembelajaran dan daku juga dapat naik pangkat seperti yang daku aim kan. Demi untuk anak2 kita ya sayang. SELAMAT HARI BAPA SAYANG...SEMOGA KEBAHAGIAAN SENTIASA MILIK KITA....AMIN...

6 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

aminn :)

~Firsya~ said...

selamat hari bapa untuk ayah kamoo jugak ye

miela77 said...

cik intan....amin...

Firsya...makacih...Selamat Hari Bapa ....

eRiNsZ said...

pngorbanan yang amat besar...
mesti very loving couple nie

eRiNsZ said...

saling menghargai dan pastinya kan di hargai..

eRiNsZ said...

anyway epi fathers day....
amin.. smga yang diimpi mnjadi nyata insyaalah

kejayaan yg paling manis ialah sesudah kesusahan.......

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010