Wednesday, June 3, 2009

Korset Premium Beautiful Hai-O dan adik ku....

Hari nie daku nak cite pasal adik ku dan produk Korset Premium Beautiful Hai-O yang baru dibeli n sertai..modalnyer. ..wow.. ngeri daku nak cite...tapi memandangkan dia berminat nak wat...biarkan, yang senang nanti dia gak pasti bondaku gumbira. Dia ada minta daku tolong promotekan memandangkan dia ada 10 set Korset Beautiful pelbagai saiz yang rege satu set pun hampir RM2400, daku bermurah hatilah nak tolong wat satu entry khas buatnya. Manala tau kengkawan yang sudi menjengah n menerjah umah ku ini terbaca n berminat nak beli either cash atau by using other method (kutu atau ansuran bulanan). Dimaklumkan bahawa sesiapa yang berminat boleh mendapatkan produk ini dengan hanya bayaran serendah RM100 sebulan bagi sistem ansuran bulanan manakala kalau sistem kutu akan ditentukan berpandukan jumlah yang berminat. Tapi harga istimewa diberikan kalau nak beli cash. Oleh itu pada sesiapa yang berminat, bolehlah tinggalkan message kat sini atau email daku di Miela.77@gmail.com dan berikan maklumat lanjut serta nombor telefon untuk dihubungi. Nanti adik ku akan call n mungkin daku akan bantu dia wat blog dia sendiri utk promote. Cian nak tanggung hutang bank demi untuk merubah masa depan. Daku belum ada keberanian seperti itu. Hanya ini yang mampu daku bantu.

Di sini daku ada wat survey mengenai maklumat Premium Beautiful Hai-O nie.


APAKAH PREMIUM BEAUTIFUL???

Premium Beautiful, pakaian dalam yang disulami dengan Cahaya InfraMerah Jarak jauh (Far Infra Red Rays) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.Terdapat dalam 3 siri iaitu:
1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.
2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
3) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
Premium Beautiful ini telah di anugerahkan dengan SUPERBRANDS Malaysia dan terbukti sebagai pakaian dalam pembentukan kontur badan terunggul.Set ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.
Teknologi pembuatan Premium Beautiful adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, China dan Usa.Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih yang di panggil Akwatek dan Akwadyne.Premium Beautiful telah di tenun sulam bersama-sama Sinar InfraMerah Jarak Jauh atau Far Infra Red Rays.Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR dan Kesihatan Pilihan Gaya Hidup Wanita Masa Ini..
Setiap insan bernama wanita mengimpikan untuk memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna dan menaraik. Impian ini merupakan sesuatu yang ingin di capai oleh setiap wanita bagi memperlihatkan keterampilan dan keyakinan sama ada secara fizikal atau dalaman (kesihatan).Di sebabkan istilah “kecantikan” atau “keanggunan” suatu yang subjektif maka tidak semua wanita memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna secara mutlak.Mengapakah situasi ini berlaku terhadap seseorang wanita sama ada belum atau sudah berumahtangga?Perubahan-perubahan ini berlaku kerana pengambilan makanan kesihatan dan pemakanan yang tidak seimbang, kurang melakukan aktiviti jasmani dan lebih nyata, selepas melahirkan anak dan meningkatnya usia.
Berdasarkan kajian saintifik dan teknologi melalui rekacipta pakaian dalam wanita terkini, masalah-masalah ini dapat di atasi dengan terciptanya pakaian dalam pembentukan kontur badan ber-FIR dan kesihatan berjenama Premium Beautiful @ Beautiful.


Keistimewaan FIR

•Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
•Meningkatkan kadar metabolism.
•Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
•Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
•Mengeluarkan peluh asid.
•Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
•Mengekalkan kesegaran badan.
•Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
•Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
•Tidur lebih nyenyak.
•Menghilangkan bau badan.
•Menghilangkan kulat dan fungus.
•Membersihkan udara dalam badan.
•Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
•Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik.



Besarlah harapan daku agar daku berjaya membantunye menghabiskan stok yang ada agar dia tak tanggung hutang tu buta2 je..tapi rasanya kalau payment of method betul, leh jual tu. Doa2kanlah ye.. Please do contact me if interested.



14 comments:

kakyong said...

tak mampu nak beli..

iela,
cuba tunjukkan foto2 stok yg ade.. boh foto besor2..
pastu buat explanation by paragraph, usah sumbat seme fact dlm 1 perenggan.. pastu jadikan ia STICKY MODE..

miela77 said...

kyong...tak pe...janji tolong promote pun jadila...

adol said...

semangat berniaga nampak...

Anonymous said...

mcm berminat jek nk beli...boleh x nk tau detail...ni emel saya shasit319@yahoo.com

eRiNsZ said...

cam mahal sesangat ler kak...
erin ni kecik...tapi tang perut tu masalah besar
taim pkai kebaya...ampun..

eRiNsZ said...

Tetiber jerk rasa cam teringin lak tapi ekonomi tgah gawat nieh....
Ada tak giveaway yang dapt free benda alah nie? heheh nak join

alamak kak miela jangan marah

bl;ing.. ilang

eRiNsZ said...

agak-agak ada tak saiz untuk erin?
emmm kner pi servey nie. ThanXs ea kak

kakyong said...

erinsz,
sakan ko mnegomen yer... kalo xde contest gamaknya x komen lah kot.. hahahaaa....
mujur le kakyong tak berhajat nak buat contest yg camni... :D

Atiqah said...

wah beraninye adik kak miela ambik risiko wat bisnes cmni...tiqah pon teringin nk wat bisnes smbilan mse tgh bljr ni..tp tu la..duit pun harp biasiswa je..

Atiqah said...

smntara dok comment byk2 kat blog kak miela ni leh jgk jenguk2 entry menarik cmni..nk beli x mmpu..tp bolehla dijadikan sbg pengetahuan sampingan..

Atiqah said...

lgpun bnda2 cmni kan menjurus kpd wanita..mmg kena ambk tau la srba sedikit..pe pun, tiqah ucapkan semoga berjaya..

ziha said...

Hmm mahal tuh beautiful..tp kalau berbaloi xpelaa..

ziha said...

Tqah nk wt bisnes pe tqah???hehe..klu da de bisnes nk jual pe gth la..mgkin blh join skali..he3...

iedaLUVsham said...

badan peh branak mmg le kembang skit n naik, pakai korset ni mmg elok,ieda pon rase cam badan ni dh kembang jerk..huhuh!!!

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010