Tuesday, September 15, 2009

MyDearShoppe - Aidilfitri GiveAway Contest

Salam...ari nie Baby Qis nak enterprem lak..asyik mama je mengomel .. boring.. Baby QIs nak gtau, ari tu mama ada beli CD dari auntie Linda.. ada 5 color..cantik.. tapi ada ke patut, dah seminggu beli baru malam tadi mama bagi Baby Qis pakai... mula2 Baby Qis rasa tak selesa... besar semacam je tak macam Pampers Huggies Ultra yang mama selalu bagi pakai tu.. tapi kan, mama kata, nanti lama2 biasa la.. nak tido malam tadi mama bagi Baby Qis pakai double insert letak kat dalam poket CD.. besau dan kembung semacam je.. tapi lepas dua jam mama tukar .. sebab Baby Qis kencing banyak...hahahaha...kesian mama kena bangun tukar CD.. mama kata tak pe, masih baru lagi.. tak pandai lagi nak pakai.. Eh..sebenarnya mama Baby Qis nak suh Baby Qis masuk contest yang dianjurkan oleh auntie kat MyDearShoppe - Aidilfitri Giveaway...tapi kan mama bukan ke ari nie tarikh tutupnya...baik buat cepat..nanti tak merasa Baby Qis nak pakai CD celoreng-celoreng mcm askar tu..Baby Qis suka warna putih tu..cantik..nak gak..mama..kalau tak menang..nak mama beli gak..

Kan mama ada kata yang auntie ada showroom kat Lestari Apartment Bandar Seri Permaisuri, Cheras kan..peta pun auntie bagi skali...ajaklah ayah g beli... senang je nak cari tempat tu..rujuk je peta kat bawah...


Mama kan kata, suka tengok koleksi CD kat blog auntie, nanti kite leh tengok dan terus beli kat showroom tu..jom la mama, ajak Kak Amirah dan Abang Bad..sambil2 tu boleh la kita makan angin.. Baby Qis suka naik kete..best..


Mama...kata nak suh Baby Qis masuk contest nie..mana gambarnya...cepatla mama, nanti auntie tutup da tak sempat..Baby Qis nak menang CD tu...

V

V

V

V

V
Nama: Nurul Qistina Batrisya Binti Yusri
Umur : 7 bulan

Mama, semua syarat auntie dah buat ke belum ye.. cepat la mama...


Hmm..Auntie, mama dah follow blog auntie tau..follow tu apa ye auntie?

Lepas tu mama kata dia dah letak banner kat sidebar dengan link pada blog auntie..Baby Qis tak faham la. ..apa tu..nestum ke?

Mama kata soalan auntie nak suh Baby Qis jawap sendiri...


Hmm kenapa Baby Qis nak masuk contest auntie ye...sebab Baby Qis suka tengok CD celoreng-celoreng tu..cantik sangat..lagipun mama suka bagi Baby Qis masuk contest tapi tak pernah menang pun...auntie bagi la Baby Qis menang..hadiah Hari Raya...


Lepas tu, mama cite yang mama pun baru tahu tentang blog auntie nie dalam seminggu je.. tak sempat nak terjah habis-habisan..tapi mama dah janji nak belikan cd celerong tu kat Baby Qis...


Ha...tagline tu apa auntie? Kalau Baby Qis bagi... Sokonglah MyDearShoppe- Cloth Diaper terkini dan menarik, betul-betul bajet, Bumi bersih, Kesihatan Terjamin, Anda puas hati..


Pada auntie-auntie kat luar sana yang nak join, marilah..ada masa lagi ni..mama kata klik kat sini..




6 comments:

Linda said...

hai kak miela..gud luck!mamapayish pun join contest ni..hik3

POSH76 said...

wish u menang yer..

Selamat Hari Raya

Maaf Zahir Batin

Mardiana Alias said...

Salam Dear...

Sesi terjahan dari mydearshoppe e-shop ye.
Thanks for joinging the contest.
Alhamdulillah, sume syarat dah OK taw.
Baby Qis nnt leh ajak Mama jenguk showroom auntie yang tak seberapa tu ye...heh
Kita nntkan keputusannya ye
Good Luck taw!

miela77 said...

Linda..tengokla rezeki sapa nanti eh..

Posh76...amin...

Mardiana Alias..Kalau g KL leh terjah tgk koleksi CD..skrg nak tukar dari pampers to CD..jimat..jimat...

DNNA said...

Ku suka entry ni ... Sungguh menghiburkan hati ..

ChomeY Qis pakai CD ...

All the best yer ... :)

miela77 said...

DNNA..makacih auntie..doakan baby qis tau..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010