Thursday, September 17, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

Salam lebaran auntie Baiti , moga untie Baiti selamat sampai ke destinasi yang dituju ye. Baby Qis nak masuk "Cute Sleeping Baby Contest" yang auntie Baiti anjurkan nie, boleh ye.. mama rajin masukkan Baby Qis dalam macam2 contest, tapi tak pernah menang..mana lah tau rezeki Baby Qis menang pulak contest yang auntie anjurkan nie..
Mama buh gambaw nie untuk dipertaruhkan sebab mama kata Baby Qis nampak kiut sangat dalam gambar tu.. yang seronoknya tu, Baby Qis x bagi depa semua amik meknan yang mama baru beli.. mana aci.. mama beli tuk Baby Qis tapi akak Amirah n abg Bad sibuk nak main.. penat oo Baby Qis usha n bodek mama n ayah kat Giant.. nasib baik dapat..tak sedar sampai tertido.. teether atas kepala Baby Qis tu Akak Amira yang letak, sebab dia nak Baby Qis jadi macam Angel..apa tu..x faham la ...
Auntie, nie maklumat Baby Qis ye..
Nama : Nurul Qistina Batrisya binti Yusri
Umur : 7 bulan 2 minggu
Tarikh Lahir : 02.02.09
Tempat Lahir : Hospital Ipoh, Perak
Nama Ibu : Rozailawati Muhamad Riza aka Miela77

Lepas tu mama gtau yang mama dah folo blog auntie dan dah tepek banner dgn linkback ke blog auntie.. lepas tu mama pun dah add auntie dalam bloglist nyer

Mama citer yang mama kenal auntie mama berjalan-jalan melawat blog-blog kawan2 mama.. lepas tu terjumpa.. mama jadi silent reader je..tu pun tak gak selalu.. mama kata yang speselnya blog auntie nie tersusun je tak macam blog mama yang berserabut lepas tu dia suka baca entri-entri auntie, tepat dan padat..lepas tu mama cakap auntie ada Boutique sendiri ye... Smooch Online Boutique... nanti mama kalau nak beli tudung, leh order kat auntie..huhuhu.tapi memandangkan mama baru je kenal auntie, mama tak cite banyak kat Baby Qis sebab bukan Baby Qis paham pun.. apa lah yang mama ngomel kan tu..huhuhu

Moga-moga ada la rezeki Baby Qis kali nie ye.. asyik kalah je..cian mama penat-penat tolong glamerkan Baby Qis.. tapi mama kata tak kisah sebab mama boleh tambah kenalan.. mama tu kan kalau dah mengadap laptop kat umah Baby Qis nangis pun wat tak tau je..opppsss...mama....jangan le marah..nanti cepat tua..

Pada auntie-auntie kat luar sana tu..meh la join contest nie, esok dah tutup..

Syarat-syarat penyertaan boleh tengok kat sini

2 comments:

Mama_Aqish said...

same je aksi baby berdua t

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dear...huhuh...tido ngan toy errkk huhuh...siap kepit kat ketiak tuh..heheheheh...all check dear...ni way tq for joining.

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010