Monday, September 28, 2009

Moh keje weh.. tapi masih dalam mood raya..huhuhu

Hari nie setelah 9 hari bercuti beraya.. daku kembali bertugas seperti biasa.. masih dalam mood cuti weh.. namun esok sampai khamis, daku cuti balik.. x de org jaga anak2 memandangkan my mother akan menjalani coronory bypass di IJN. Daku x dapat membayangkan proses tersebut, namun ada yang gtau x de pa per, just simple proses utk membesarkan saluran darah ke jantung yang tersumbat je.. harap2 gitu lah..kalau diikutkan hati, daku nak g skali tengok n jaga mak, namun anak2 ku sekolah, x de org handle.. terpaksa lah pasrah..huhuhu.. risau hati ku tak terkira tapi daku berharap kesihatannya kembali pulih selepas menjalani coronory bypass nieh... cite raya belum habis. Daku plan nak update cite raye.. tapi lupa lak nak bawa card reader.. pc kat opis kena guna card reader.. huhuhu..postponed la jawabnya.. kat umah x sempat nak ngadap lappy.. bz sangat.. sementelah dah tinggal umah byk hari.. macam2 keje yang menanti.. tengoklah..kalu sempat esok or tonight daku update.. lagipun daku letak gambar luka melecur Opah Yang .. selepas bubuh UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal .. So far x de contestant lagi utk Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest tu.. meh la join weh..
Promosi 3botol UK Antivirus hanya RM57 masih berjalan .. meh order.. lepas raya nie ramai yang mengadu nak demam.. bagus weh utk prevent demam nie...

3 comments:

eRiNsZ said...

Slamat kmbali bekerja~

miela77 said...

eRiNsZ...Selamat bekerja..moga ceria di Aidilfitri eh.. meh join my contest..

CuTeMiUt78 said...

ha'ah kak.. memang mood raya je ni... maklum la kan coti dah lama.. malas nak keja

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010