Monday, September 7, 2009

Kemas yong..jgn x kemas...

Hari nie Perak Cuti Nuzul Quran. Daku jalankan operasi mengemas umah..umah alam mayaku pun teringin nak kemas tapi malangnya daku x reti nak amend layoutnyer..huhuhu.. blaja x abis lagi... pagi tadi daku settle baju kotor 3 bakul.. pastu sapu sawang, kemas perabot kat depan, dalam bilik, mop umah.. aduh letihnya.. skang daku nak kena lipat lak kain yang 3 bakul penuh tu.. skali daku buka laci bebudak tu.. omak aih.. nape semua baju berselerak... AMMIRAAAAAAAAAAAHHHH... daku pun jerit... skali x jawap .. rupanya da lari umah Opah... hiss... nanti ko.. Abg Bad da ikut cik abgku g bw makbonda beli barang2.. tinggal daku, Amirah n Baby Qis je.. si kecik tu lak.. orang lipat, dia tarik, sudah nya daku pos umah opah gak.. suh dia tidur.. aman dunia jap.. balik2 umah.. daku bukan lipat kain.. tapi tenet lu.. apa kes.. hehehe... releks la jap... bagi energy datang balik... daku ingat nak g Riamoda jap g nak tengok n grap kain tuk baju kurung Amira n Baby Qis.. baju daku maleh nak wat since ada 3 pasang kat tailor x siap2 lagi.. bila nak siap tah.. Skang daku nak start balik keje.. kang balik cik abgku complain lak... petang maleh masak.. tunjuk n hulur je la duit kat Bazar Ramadhan kang.. hahahah
Oh ya, uols tahu tak semalam daku buka handbag nak amik handphone tetiba daku dapat ini
V
V
VRasa bangga pun ada, sayu pun ada.. rupanya Amirah bagi kad raya kat Mama n Ayah.. daku peluk n cium dia dengan rasa terharu.. kad raya pertama tuk tahun nie.. teristimewa dari permata hatiku...Terima kasih Amirah, mama amat menghargainya.

Yang klakar tu, siap ada voucher RM100,000 tuk duit raya.. banyak tu.. leh shopping.. tapi laku ke? mmmpppppp:p

Anyway, walaubagaimana pun, daku terima dengan besar hati dan daku janji nak balas dengan kad raya yang lebih besar dan berbunyi.. Ada ke jual lagi eh.

OH YA.. DAKU NAK WAT POSTAGE TUK ORDER PEKASAM N UK ANTIVIRUS TU.. SAPA2 NAK JOIN SKALI LEH LA ORDER SEGERA..

PROMOSI 3 BOTOL 5ML RM57 STILL BERJALAN EH..

PEKASAM TASIK RABAN 5 BUNGKUS RM30 PUN MASIH BERJALAN

MEH ORDER CEPAT..

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA...


3 comments:

kakyong said...

bagus lah amira dah pandai buat kadraya.. siap bagi voucher lagi.. kat maklong tak nak bagi voucher ker?

AMIRAH said...

MIRA SAJA JE... MIRA BELI KAT NIE DEKAT CIKGU SALBIAH...MAMA SUKA KE? MIRA SAYANG MAMA...SELAMAT HARI RAYA PUASA...

10 said...

bestnya dapat kad raya....

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010