Wednesday, September 2, 2009

Maybank order 20 botol lagi..alamak...

Huhuhu...daku kena balik umah tengahari nie sebab baru jap tadi Maybank Greentown call nak 20 botol lagi UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal nie. Daku memang bawa g opis tapi x banyak la..kat simpanan pun da tinggal 40 botol lagi je..nak kena amik kat Dr lagi nampak gayanya...Postage pun belum wat lagi patut da g pos opis tp bz skit, so cadang2 tengahari...Leh balik umah amik Antivirus tu dulu, then hantar terus ke Maybank.. So far mereka puas hati dengan Antivirus nie sebab paling nampak kesan pada pesakit Asma.. Kebetulan lak adik manager Maybank tu kena H1N1...tu yang membuatkan produk daku laku...Syukur Alhamdulillah..rezeki yang dilimpahkan oleh Allah S.W.T di bulan yang mulia ini. K daku x ley mengomel panjang2 coz x siap taip report..kang keje lak tunggang langgang...hehehee .. adioss...

4 comments:

POSH76 said...

bagus betoi...yelah takutkan H1N1 ni...

miezaniera said...

wahh Alhamdulillah..murahnye rezeki di bulan Ramadhan ni kan..;D

miela77 said...

POSH76..betul tu..tapi sebenarnya mereka da 3 kali order..bila test kat anak terutama asma berkesan, tu yang order lagi..syukur alhamdulillah..

miezaniera...amin..hehehehe

mama uzma said...

alhamdulillah...
taniah kak..rezeki tuk anak2 tuh..
hihi...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010