Sunday, September 6, 2009

Bengang..Apa dah jadi dengan Internet Connection...

Daku tak pasti apa yang terjadi dengan Internet Connection daku.. tengah2 browsing tetiba jadi Page Cannot Display..then automatic internet connection jadi Limited Connectivity... adakah sebab Maxis? Atau Lappy ku tuh.. apa pun ia membuatkan daku bengang sesangat.. ye lah semalam sampai terpaksa format .. melayang duit daku, then ari nie jadi balik.. daku rasa nak campak je lappy nie.. tapi rugilah.. cik abgku yang beli.. kang ngamuk lak dia.. dah tu cik abgku kejenye browsing guna youtube.. daku da gtau youtube makan banyak space.. usage tinggi.. daku nyer maxis broadband sampai 1.5gb je.. kang overusage x pasal2 lak internet jadi slow.. sbb smlm kat maxis depa gtau usage download dah 4.14mb padahal baru beb hari je..huhuhu... Hari nie serba x kena, badan x sihat, nak tenet pun x de mood. Tapi terikat dgn janjiku pada KakYong, terpaksa gak ku gagah.. walaupun tenet cam hampeh.. daku sabo bebanyak... tapi tahap kesabaran daku da makin merundum.. jab g daku sambung.. kalau macam tu gak.. sorry la kakyong, x dapek den nolongnya..huhuhu

Dalam pada tu meh kita layan gambaw baju2 anak2ku yang daku borong kat Tesco smlm..batch2 huhuhu... rezeki anak2..alhamdulillah..masih x memuaskan hati daku lagi.. daku nak survey kat giant n jusco lak lepas nie.. meh kite layanz...




4 comments:

zieha said...

ada masa connection mmg break down..sabo je la ye

Atiqah said...

sabo je la kak Iela..bln2 posa ni mmg menguji btol bnda2 cmni

AshAnas said...

siannya, patah sayap kan bla tade tenet zmn skrg nih...

POSH76 said...

Dugaan sabar2...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010