Friday, September 18, 2009

****Mood Raya **** Tak De Mood Keje ****

Salam lebaran buat semua. Daku masuk2 keje ari nie, daku duk kat meja then menung.. keje banyak tapi x de mood nak wat.. so daku jalankan operasi menerjah umah rakan2 blog yang baru update entri kat bloglist... banyak cite balik raya... daku keje lagi..boring nyer.. masalahnya daku nak cuti awal2 pun tak guna gak sebab umah mak n mertua dekat2 je.. Kampung daku kat Kg. Sg Tua, Selayang.. balik pun yang ada sedara mara je.. slalu kalau balik pun raya ke-2 or ke-3.. ziarah kubur arwah abah n g umah mak / pak sedara belah arwah abah .. lagipun sedara mara belah mak pun banyak kat Kg Nakhoda, Sg. Kertas, Selayang, Gombak, merata-ratalah.. ye lah, kiranya adik beradik mak pun memang berhijrah ke KL sejak muda. Kami pun dulu duk kat Kg Bendahara, Sg Tua gak tapi masa umur 16 tahun mak pindah ke Perak. Jadi lah orang Perak celup.. so kalau ikut kira-kira , orang KL sibuk nak balik kampung, daku sibuk nak balik KL beraya... terbalik kot la.. Ingat nak balik KL gak dalam raya ketiga nanti..mungkin bermalam sehari je la kat sana. Lagipun adik beradik belah cik abgku semua balik, adik beradikku pun semua ada, bukan slalu leh berkumpul... so tengok macam mana nanti.. apa2pun cam ne nak dapatkan mood bekerja eh... Nanti kena bomm daku dgn my bos, 30hb nie nak Mesyuarat JKPP.. prestasi perbelanjaan daku x update lagi nieh.. haru kang.. x de le keje lain, duk kira berapa duit kerajaan dah habis dibelanjakan je lah.. kalau duit daku kan bagus..kuang.kuang..kuang..
Meh layan kad raya dari CuTeMiUt78


DAKU MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN DAN BERDOA AGAR UOLS SELAMAT PERGI DAN KEMBALI DARI MANA2 DESTINASI. SEMOGA CERIA DI HARI RAYA. JANGAN LUPA SNAP AKSI SPONTAN BERAYA TAU, LEH JOIN CONTEST DAKU..

2 comments:

POSH76 said...

me tooo takdok mood......huhu

nak rayer....hehe

miela77 said...

Posh76...sama la kita..nak rayerrrr... ngalahkan bebudak laks..hahhaha

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010