Monday, August 2, 2010

Mengumumkan Pemenang Bertuah Let's Join FB Miela77 Online Shoppe GiveAway adalah....

                             drumm...roollllll


Tahniah kepada peserta nombor 16 - Hani 
(sila email kepada Miela.77@gmail.com maklumat seperti Nama, Alamat, No. Telefon dan Design Pilihan - DyanaMP Pocket Style akan dipos kepada anda dalam tempoh seminggu selepas stok sampai. Jangkaan akhir Ogos ini)

dan menariknya...

semua peserta layak membeli - belah di Miela77 Online Shoppe tanpa perlu membayar kos pos untuk promosi yang sedang berlangsung 1 - 8hb Ogos 2010.

Sila jengah promosi Pakej Swasta Gaji dan nikmati potongan harga 5 - 20% untuk Cloth Diaper dan beli dengan harga borong untuk Baby and Kids Apperal...

3 comments:

tiefazatie said...

tahniah2...xde rezeki ifa sini..=)

kakyong said...

tahniah...
huuuhhh, kenapa lah mr random tak pilih no 8.....

anin said...

tahniahhh yg menang
hani.. nak dekt dah ngn nama anin tu..
ada kaitaN KE??heee

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010