Sunday, August 8, 2010

Hepi Besday to me..hepi besday to me...

*short entry*

Ari nie genaplah usiaku 33 tahun.. merancang nak order cup cake n celebrate kat Lost World..tp rancangan tinggal angan2 gara2 ku x sihat je akhir2 nie.. hadiahnya...ari nie anak2 n cik abg mengemas umah...x de gambar pun nak buh...x larat sakit pala..online kejap pun sbb nak wishing to myself n thanks to all my friend n sibling yg wishing hepi besday thru sms, email n fb...also hepi besday to Anis (anak kakyong) yg berkongsi besday ngan mak ngah mielanya...also Al Fatihah kepada arwah adik bongsuku yg x smpt menghirup udara segar kerana meninggal dikala dilahirkan genap usiaku 17tahun pada 08.08.1994 yg lepas...

7 comments:

mama zharfan said...

happy bday yer miela ;) u muda sethn dari i rupanya ;)

Yan said...

hepi bday to u kak

kakyong said...

iela,
selamat hari tua..
bagus la che abe tolong kemas rumah...
ingatkan dah tempah cupcake.. yg dirumah pun hari ahad pagi tu dah habis langsai cupcake..
xper.. tunggu oven kakyong sampai...
ntah bila la nak g Giant nak g beli..

oowhh, ade adik yg sama besday dgn ila yer...

transformed housewife said...

Iela happy birthday to u. semoga pjg umur dan murah rezeki. lama tak tinggal komen kat sini.

Miela77 said...

mama zharfan..eh..alamak..terperasan tue la daku..ekekeke

yan, transformed housewife..tq so much..

kakyong..tu la x sihat..ada..lepas acu..tp x smpt menghirup udara segar...Alfatihah

intanurulfateha said...

hepi belated besdae kak !

SYaMiLa said...

salam iela..

hepy belated birthday...umur kita lebih kurang la...he3...sya pun bulan ni jugak..20hb...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010