Tuesday, August 3, 2010

Ku mencari cup cake tuk my besday...

Wah..ku makin tue...tanggal 08.08.10 .. genaplah usiaku 33 tahun...huhuhu.. tiba2 teringinkan cup cake tuk celebration besday..eee..tak malu tul..berangan nak celebrate..siap paksa cik abg..x kira nak hadiah gak...(ekekek..wajib)..then planning nak celebrate kat The Lost World Of Tambun... lagipun Baby Qis belum penah masuk g.. ke laut menangis..ke sungai meraung x mo masuk..harap2 kat Lost Word nie dia enjoy... 

Sapa yang ada biz cup cake area Ipoh, email daku eh..or komen je kat sini..nak yg sedap2...Amirah suka sangat dengan cup cake nie...

Sapa2 ahli keluargaku yang nak join...moh la..tp sendiri blanja la..ekekekeke

3 comments:

Yan said...

akak try je gugle.. hopefully jumpe..
yan aritu carik2 gak pembuat cupcake area johor.. search kat gugle.. jumpe! banyak choice.. tapi sygnye dia tak dapat send plak.. kete eksiden.. aiyarkkk!!!

SYaMiLa said...

bestnya cupcake..anak2 sya pun suka gak...tp biasa buat sendiri aje...blh la setakat nk makan..he3..

skrg ni lak dok belajar buat roti..hari2 makan roti...dah abang long tk makan nasi..terpaksala masak roti hari2...huhuhu...

kakyong said...

eila,
enal sure tak mau pi sana..
dia ade sebab kenapa tak mau ke sana... hehehe.. x leh ckp kat sini.. nanti jd kontroversi plak...

8 ogos tu memang besday anis ke 3....

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010