Monday, November 30, 2009

Pengumuman Pemenang Miela77 Aksi Di Aidilfitri.....nantikan..

Salam Aidiladha...daku baru dapat greenlight dari Dr Mahani bahawa pemenang Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest akan diumumkan esok... daku tunggu email dari dier je nieh.. so uols nantikan pengumumannya yeh... sorry sbb lewat umumkan... hadiah akan dihantar terus kepada anda semua by poslaju 24jam setelah pengumuman di buat.. nantikan and stay alert... dan sambil2 tu grap promosi Aidiladha Sales yang menjanjikan tawaran terbaik dan termurah tuk anda di http://miela77shoppe.blogspot.com/2009/11/aidiladha-sales-cloth-diapers-semurah.html pasti puas hati..hehehehe...

Saturday, November 28, 2009

Aidiladha Sales - Cloth Diapers semurah RM26/pcs dilanjutkan sehingga 7hb Dis 09 atau habis stok..meh cepat..

***Updated 08.12.09 4.04pm...maaf lewat tutup promosi ni...agak sibuk hari nie...Promosi da tamat ye...leh refer harga terkini di atas...tq *****
*** Updated on 6/12/09 4.17am...Cepat...tinggal dua hari je lagi...byk item da sold out...after 7hb kembali ke rege biasa ye.. so klu nak amik kesempatan leh wat preorder skrg n byr deposit.. untung oooo...*****

Atas permintaan ramai.. memandangkan sales sehari pada 26hb Nov lepas mendapat sambutan menggalakkan, dan

berSempena Hari Raya Aidiladha 2009
, Miela77 Online Shoppe bermurah hati untuk membuat Jualan Lelongan Pada Harga Yang Tak Masuk Akal.. Kini dilanjutkan sehingga 7 Dis 09 sahaja dan terhad kepada kuantiti yang dipaparkan. First Come First Serve Basis dan terbuka kepada closed deal. Book, Payment and Post within 24hours working hour.

Coolababy One Size Pocket Diaper Snap Button


RM26/pcs
(sold out...)

Coolababy One Size Pocket (Velcro) with 2 insert


RM32/pcs
(Sold out)


Washing Bag

RM5.00/pcs
(sold out)

Coolababy Wet Bag (Pre-Order)


RM30/pcs
(Terbuka kepada 3pcs sahaja)


Wet Bag


RM14/pcs
(sold out)

Pakej A

3pcs Coolababy One Size Pocket Snap Button
2 pcs Coolababy One Size Pocket Velcro
pos by Poslaju

(RM150)

Pakej B

5pcs Coolababy One Size Pocket Snap Button
pos by eparcel

RM135

Pakej C

3pcs Coolababy One Size Pocket Snap Button
3 pcs Coolababy One Size Velcro
1pcs Washing Bag
pos by eparcel

RM200

Pakej D

5pcs Coolababy One Size Snap Button
5pcs Coolababy One Size Velcro
1pcs washing bag
pos by eparcel

RM300

Pakej Percubaan 1

1pcs Coolababy One Size Pocket Snap Button
1pcs Coolababy One Size Pocket Velcro
pos by poslaju

RM64

Pakej Percubaan 2
2pcs Coolababy One Size Pocket Snap Button
pos by poslaju

RM58


Tempahan / pesanan hanya melalui borang pesanan yang terdapat di blog Miela77 Online Shoppe / Miela77 Blog sahaja ye. Tempahan melalui sms juga diterima tetapi anda dikehendaki mengisi borang tempahan untuk confirmation. Terbuka kepada serius buyer sahaja dan bayaran hendaklah dibuat pada hari ini juga. Harga tidak termasuk kos penghantaran. Kadar Pos seperti dibawah :-


E-Parcel (3-4hari)

1-2pcs - SM RM2.50 / WM RM5.50

3 - 5pcs SM RM3.50 / WM RM6.50

6-8pcs RM4.50 / WM RM8.50

9-10pcs RM5.50 / WM RM10.00

Poslaju (1 hari)

1-2pcs - RM6.00

3-5pcs - RM8.00

6-10pcs - RM15.00

Cepat!! Cepat!!! Termurah Di Pasaran....rugi kalau x grap...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA DARI MIELA77 SEKELUARGA YE.. SEMOGA CERIA DI HARI RAYA INI...

Thursday, November 26, 2009

Aidiladha Sales - Harga Tak Masuk Akal - Cloth Diapers RM25? Sehari nie je..meh cepat...

Sempena Hari Raya Aidiladha 2009 esok, Miela77 Online Shoppe bermurah hati untuk memuat Jualan Lelongan Pada Harga Yang Tak Masuk Akal.. Hanya sehari sahaja dan terhad kepada kuantiti yang dipaparkan. First Come First Serve Basis dan terbuka kepada closed deal. Book, Payment and Post within 24hours working hour.

Coolababy One Size Pocket Diaper Snap Button


RM25/pcs
(Terbuka kepada 30pcs sahaja)

Washing Bag

RM5.00/pcs
(5 pcs sahaja)

Coolababy Wet Bag


RM30/pcs
(Terbuka kepada 2pcs sahaja)

Xtra Large Cloth Diapers

Call me to closed deal
(2pcs je)

Wet Bag


RM14/pcs
(2pcs je)

Tempahan / pesanan hanya melalui borang pesanan yang terdapat di blog Miela77 Online Shoppe / Miela77 Blog sahaja ye. Tempahan melalui sms juga diterima tetapi anda dikehendaki mengisi borang tempahan untuk confirmation. Terbuka kepada serius buyer sahaja dan bayaran hendaklah dibuat pada hari ini juga. Harga tidak termasuk kos penghantaran. Kadar Pos seperti dibawah :-


E-Parcel (3-4hari)

1-2pcs - SM RM2.50 / WM RM6.50

3 - 5pcs SM RM3.50 / WM RM8.50

6-8pcs RM4.50 / WM RM10.00

9-10pcs RM5.50 / WM RM10.00

Poslaju (1 hari)

1-2pcs - RM6.00

3-5pcs - RM8.00

6-10pcs - RM15.00

Cepat!! Cepat!!! Termurah Di Pasaran....rugi kalau x grap...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA DARI MIELA77 SEKELUARGA YE.. SEMOGA CERIA DI HARI RAYA INI...

Wednesday, November 25, 2009

Hariku kurang ceria.....

****Entry moody - pendek je...****
Daku mulakan hari nie dengan rasa penat yang melampau, jiwa yang bergelora, mata yang nak pejam, dan minda yang berserabut. Kenapa??? Hanya daku yang tahu... just nak lepaskan lelah di umah mayaku jap be4 mulakan kembali pelayaran yang penuh bergelora nieh... Ku cuba ceria-ceriakan hidupku kerana hidup mesti diteruskan. Tul tak????

Tuesday, November 24, 2009

Projek Mega Blogger - Care For Kak Yong (My Beloved SIL)..Dah Berjaya? Alhamdulillah..

Terima kasih diatas keprihatinan semua rakan--rakan blogger kerana sudi menyumbang samaada duit atau entry bagi menjayakan Projek Mega Care For Kak Yong anjuran Siti Sifir ini - Thanks pija for ur kindness... moga Allah S.W.T merahmati segala yang kau lakukan..rakan yang baik seperti kau sukar dicari... Daku tak sangka projek ini berjaya dalam tempoh yang amat singkat. Ternyata Kak Yong amat dirindui oleh semua. Secara peribadinya Kak Yong sememangnya seorang kakak yang amat prihatin dan penyayang. Dulu masa dia kerja Akauntan dan bergaji besar, dialah tulang belakang keluarga. Dialah yang menyara adik2 yang kecil dari segi pembelajaran dan segalanya. Maklumkah kami nie bukan dari golongan yang ada..ada.. makbonda memang selesa lah masa nie.. kami ni baru nak hidup..so cik abgku pun x mampu lakukan seperti yang kak yong lakukan. ... tak pernah berkira wang ringgit atau keringat... malah sekarang pun kami pasti berkumpul ramai-ramai adik beradik dirumahnya berbanding rumah makbonda...maklumlah rumah makbonda tu sebelum nie kecik je..baru setahunlah cikabgku n adik beradik besarkan dapur klu tidak x celus kata orang perak.. Adik2 cik abgku dari Naila ke Ainun merasalah mengikut Kak Yong berjalan merata Malaysia.. asal cuti je diangkutnya adik2 melancung..cuti--cuti.. malaysia.. kesian Fikri, Anis dan Aliya kurang merasa tu semua sekarang... kak yong suka berusaha untuk mendapatkan sesuatu dan tidak suka bergantung kepada orang lain.. daku pernah suggest dgn dia suh keje kat Kilang Cik Abgku waktu tu ada kekosongan Akauntan dengan gaji lebih kurang RM3800 keatas.. namun kerana anakanda tercinta, beliau menolak. Lebih senang dengan Freelance Account je... dan disebabkan itulah Laptop amat penting dalam hidupnya. Moga dengan Laptop baru sumbangan rakan2 blogger ni dapat merubah dan menceriakan hidupnya.. Pastinya beliau akan terharu dan tak kan lupakan budi baik anda semua. Dan penjelajahan beliau pasti berlipat kali ganda. Maaf, daku x dapat nak coret lebih panjang lagi kerana kekangan kerja di hujung-hujung tahun ini. Tapi daku ucapkan TERIMA KASIH KEPADA SEMUA. ANDA SEMUA KAWAN YANG HEBAT...SITI SIFIR..YOU'RE TRULY FRIEND... ONE FOR ALL. ALL FOR ONE...

(Sudilah tepek di blog or entri sebagai tanda kenangan dari daku..maaf daku mmg kurang mahir bab photo editing.. ini je yang daku mampu buat..moga uols semua sudi menerimanya...)

Sunday, November 22, 2009

Kerja!!Kerja!!Kerja..Sapa yg rajin wat keje opis kat umah????

***Entry tengah malas***
Sapa agaknya antara kengkawan blog or silent reader yang wat keje kat umah??? Daku??? hehehehehe... rajin nyer daku eh.. terpaksa.. daku maleh nak wat overtime kat opis.. so dengan rela hati wat keje kat umah.. Nak cite pun sakit hati.. salah sendiri.. daku ari tu ada wat keje kat umah gak.. then daku save dlm gmail.. so kat opis nnt leh terus update.. pas tu cam ne leh sengal sangat.. daku pi update my report thru fail yang tersimpan dalam folder kewangan.. bukan yang daku latest update thru gmail tu.. Sepanjang minggu tu daku guna fail tu je.. then bila unit nak check status kewangan mereka, daku pun search cam biasa.. sekali nombor Pesanan Tempatan tu x de dalam rekod.. seingat daku da buat da.. godek nyer godek nyer godek.. baru daku perasan yg daku da update kat fail yg salah sepanjang minggu nie... adui...camne x perasan.. uols tau la kalau da tersilap... kepala da sengal.. mana leh pikir da.. so daku wat keputusan, kumpul source yg ada.. daku bw balik umah.. bila2 free daku update... cari..punya..cari masa free.. x jumpa2...heheheh.. mana nak jumpa kat umah duk sebuk ngan CD lak....hahahaha.. tengok2 da ari petang ari ahad.. x leh jadi.. esok daku nak bentangkan prestasi cam ne.. x leh jadi.. kena start wat da.. so bila Baby Qis da tidur, daku mulakan tugas daku di umah.. agak2 uols la.. uols rajin ke nak wat keje opis cam daku"?????? heheheheh

Tapi percaya tak? Daku belum mula satu pun lagi.. sedangkan daku da patut start.. kang budak kecik tu bangun satu keje pun x jadi..hahahahaha./....so stop dulu eh.. t x jd keje... arios....

p/s gembira bertemu ngan customer dr sg buluh... dia borong CD daku 30pcs nak try wat online shoppe.. insyaallah kalau daku berkesempatan daku bantu mana yang patut.. dan yang memeranjatkan daku.. projek mega Kak Yong nie memang tersebar meluas.. sampai dia yang belum lagi start berblogging pun tau.. congrate to SitiSifir n ready kakyong for ur new lappy... iela tumpang gembira dengan usaha kengkawan KakYong.. thanks to all for caring.. "Caring is sharing"...daaaaa

Saturday, November 21, 2009

****Mood Boring..tunggu parcel x kunjung jelma****

Waduh.. waduh.. waduh.. abg posmen,.... mana parcel ku nieh.. da 3 hari duk kat pej pos eypo lagi.. daku nak wat posting nie tuk customer yg da order.. isk..isk..isk.. tension2.. selalu 3rd day da sampai.. nie lambat lak.. minggu depan baru raya haji.. minggu nie blum lagi weh.. x kan mood raya kot... *******

Ow...sambil2 meh kita share perjalanan Projek Mega Kak Yong nie... untung sungguh kak yong punya ramai kawan2 yang prihatin.. esok nak g umah dia.. takut terkantoi lak.. cancel bawa lappy tuk dia.. huhuhuhu

Berikut adalah fakta nombor berkaitan Project Mega Blogger ini :

Tarikh Bermula : 18 November 2009
Jumlah Sumbangan Cadangan : RM 10 seorang
Sasaran Kutipan Total : RM 1100
Jumlah Terkumpul : RM 650
Baki Sasaran : RM 450
Jumlah Penderma : 16 orang
Tarikh Akhir Sumbangan : Sehingga kutipan mencukupi

Hari Pertama
Jumlah Kutipan : RM 250
Jumlah Penderma : 10 orang

Hari Kedua (sehingga 8.30pm)
Jumlah Kutipan : RM 400
Jumlah Penderma : 6 orang

Fakta Menarik
Penderma RM 250 : 1 orang
Penderma RM 100 : 2 orang
Penderma RM 30 : 3 orang
Penderma RM 20 : 1 orang
Penderma RM 10 : 9 orang

Thursday, November 19, 2009

Projek Mega Blogger - Care For Kak Yong (My Beloved SIL)

Daku nak upkan entri tentang Projek Mega Blogger yang diusahakan dengan penuh keprihatinan oleh Siti Sifir.. siapa tak kenal Siti Sifir kan?.. Ekceli, pg smlm daku terima sms tanya ni no mila ke? Daku berfikiran """oww...ada cust lagi nak ty pasal cd kot.. """ rupanya cik Siti Sifir kita.. bertanyakan dan ajak bincang mengenai masalah yang dihadapi oleh Kak Yong.. mmg daku pun da lama x jumpa dengan Kak Yong kerana kekangan kerja dan urusan peribadi.. rupanya rakan2 kak yong ni amat prihatin seperti prihatinnya kakyong pada kami semua. Daku terasa bersalah lak ngan dia sebab lama x singgah umah dia.. last g rasanya seminggu lepas raya.. lepas tu bz ngan keje, biz n urusan peribadi. Memang akhir2 nie kami sekeluarga jarang ke sana.. tapi tetap keep in touch.. so agak terkejut bila terima sms tu.. daku lak plan dari sehari ke sehari nak kesana bw lappy tuk kakyong update or terjah mana yang patut.. tp x berkesempatan sungguh.. ya allah alpa nya adik ipar mu ini.. x pe lepas nie senang skit nak berhubungan dgn kak yong sebab cik abgku da tukar keje berdekatan dgn umah mertua ku.. so tetiap hari leh singgah..sapa2 nak beli ikan haruan kering gtau..daku leh tolong jualkan on behalf kakyong..
Key berbalik pada projek Mega Blogger anjuran Siti Sifir nie..daku harap uols yang prihatin leh support ye.. psstt..untuk makluman...kak yonglah yang bertanggungjawab membawa daku ke dunia blogging hingga daku mampu jana pendapatan melaluinya***thanks to kak yong****
Bismillah,
Ye..saya tau para blogger tak ada kelab berdaftar. Tiba2 ada keluar projek mega. Ntah AGM mana yang luluskan mende ni ek...huhu...
PENGENALAN
Kakyong72
adalah seorang blogger yang mana link ke blognya adalah :
http://kakyong72.blogspot.com/
ibu kepada 3 orang anak dan menetap di Ipoh
bekerja sebagai akauntan sambilan (akauntan kah yang buatkan akaun orang itu??) dan ini adalah cara kakyong mencari rezeki.
menjalankan bisnes online dengan mengeringkan ikan hasil tangkapan Encik Suaminya lalu menjualnya. Sila rujuk :
Kakyong Shoppe
Pada pandangan mata saya, dia mengamalkan gaya hidup yang sederhana. Dia tidak bermewah-mewah sehingga baju raya anak2nya baru2 ini pun tidak dibeli. Namun alhamdulillah, ada yang perihatin dengan keadaan Kakyong.
Sebagai blogger dia juga sangat caring dengan orang lain. Saya pasti ramai yang kenal dia kan???? Rujuk saja senarai KIV Homework (TAG) dari kawan2 di blognya.
Kepada sesiapa yang belum maklum, laptop kakyong telah rosak dan untuk memperbaikinya adalah mustahil. Yang terbaik bagi kakyong adalah membeli satu yang baru. Tahukah kalian, apakah kesannya kepada kakyong?
kakyong tidak dapat membuat kerja part time (membuat akaun) tanpa laptop
jual beli ikan masinnya berkemungkinan terbantut
kakyong tidak muncul dengan entry terbaru (ini mungkin sekadar hobi tetapi interaksi sesama blogger sebenarnya boleh memungkinkan kakyong lebih mudah mendapat pelanggan
Jadi apa yang kita boleh buat untuk membantu kakyong??
Saya rasa paling cutelah, kita kumpulkan bajet untuk beli satu komputer dengan min spec. Sekadar dapat kakyong menjalankan semula kegiatan mencukupkan (bukan menambahkan) kewangan kakyong sekeluarga. Orang yang boleh belikan komputer itu, nanti kita bincangkan siapa. Jika tak ada orang, insya ALLAH saya boleh carikan. Sekali lagi mekanisme pengumpulan dana ni juga perlu dibincangkan.
Berikut adalah fakta nombor berkaitan Project Mega Blogger ini :
Tarikh Bermula : 18 November 2009
Jumlah Sumbangan Cadangan : RM 10 seorang
Sasaran Kutipan Total : RM 1300
Jumlah Terkumpul : RM 180
Baki Sasaran : RM 1120
Jumlah Penderma : 6 orangTarikh Akhir Sumbangan : Sehingga kutipan mencukupi
Sumbangan boleh dibuat melalui bank dengan mengikut aturan berikut:
Masukkan sumbangan anda ke akaun Maybank (No akaun: 113042046831) atas nama Norhafizah Binti Madzlan.
SMSkan jumlah sumbangan & tarikh dalam tempoh 2 hari setelah sumbangan dibuat kepada sitisifir di 0199515058. Jika boleh, sertakan nama penyumbang untuk urusan rekod. Emailkan kepada sitisifir10@yahoo.com jika anda berurusan secara online.
Urusan rekod boleh dilihat di entry ini. Setiap urusan bank in akan di update dengan kadar segera insya ALLAH.
Sasaran :
Followers kakyong (270 orang ..huhu kalau ini aje darab 10 dah RM2700) - ini saya dah terjah yang mana yang boleh dikesan
Mereka yang ada dalam
Kakyong's Bloggerlist
Mereka yang peduli
Cadangan kepada sasaran :
Saya akan mesej seorang2 untuk beritahu hal ini.
Sila letakkan kempen yang sama di blog masing2.
Sila kerap berkunjung ke blog saya bagi mengetahui status penjumlahan kewangan. Kita nak kumpul seadanya sahaja bukan nak sara hidup dia...huhuhu....Bila sasaran dah cukup, kita akan hentikan segera projek ini.
Faedah :
Jika anda ikhlas, adalah tu nilainya di sisi ALLAH insya ALLAH
Silaturrahim sesama kita diharapnya semakin erat
Ada cadangan ke atau kot2 ada sponsor baucer ke?? :P
Jika boleh TOLONG RAHSIAKAN dulu dari kakyong. Tapi saya dah cakap sikit2 pada adik ipar kakyong (
Miela Ikan Pekasam).
Penutup
Semoga dengan sedikit sumbangan dari pelbagai pihak, dapatlah kita membantu kakyong.
Rindu kakyong!!!
Senarai mereka yang peduli :
Ummu Mishkah - penyumbang & entry kempen sticky mode
Ida Rahayu - penyumbang & entry kempen sticky mode
Isma - penyumbang
Atty - penyumbang & entry kempen sticky mode
Kepada mereka yang dah buat sticky mode di blog masing-masing, sila maklumkan juga kepada saya. Saya akan letakkan link anda di dalam ini. Ini penting supaya saya dapat memaklumkan anda kembali seusai jumlah yang kita nak kutip telah mencukupi.
*akaun yang digunakan itu adalah akaun yang tidak aktif, maksud saya, saya tidak gunakannya untuk tujuan peribadi lagi kerana kebanyakan urusan saya adalah melalui akaun Bank Islam.
*RM 1500 adalah jumlah yang selesa untuk mendapatkan desktop atau laptop dengan spesifikasi minimum. Walaubagaimanapun, jika ada tawaran lebih murah dari ini, saya akan maklumkan kelak.
DENGAN INI, PROJEK INI DIMULAKAN SEKARANG.....!!!

Wednesday, November 18, 2009

Meh Layan Kartun....Gumbirakan hatimu..hehehehe

Akhirnya berjaya gak daku tepek gambaw kat blogku nieh..Hari nie agak mendung semendung jiwa ku gak..oleh itu mari kita hiburkan hati dengan lawak jenaka kartun nie...moga dapat menggumbirakan hati uols semua...my tagline "HIDUP MESTI CERIA"

Oppss...nak nyelit jap..nie lah Stok Cloth Diaper ku Batch ke 4 yang baru tiba hari Ahad lepas..penuh wiraku ngan Cloth Diapers je..heheheh..cik abgku x mo kata apa2 .. tp ciap pesan.. x mo beli barang banyak2..kang x larat kete nak bawa... syukur alhamdulillah sejak sebulan ku berkecimpung dalam Online Bisnes nie.. rezekiku agak murah.. dan disebabkan itulah daku ingin berkongsi rezeki yang dilimpahkan oleh Allah S.W.T nie dengan kengkawan blogku yang rajin support daku dengan mengadakan Giveaway or Contest. Insyaallah daku akan pastikan every month ada contest or giveaway tuk uols semua.. kali nie hadiahnya Cloth Diapers lak..nak tak?

Ini antara parcel2 yang perlu dihantar hari Isnin lepas.. jenuh packing sampai kul 3pg... thanks cik abgku...bakinya tunggu gaji baru bayar n leh pos...hehehehe

Yang best tu kan..dalam kotak Cloth Diapers tu ada hadiah misteri... ni ha...alahai..cincin merisik tuk Baby Qis ke weh...seb baik daku baik hati simpankan... wahai tuan punya cincin .. da x mo ke cincin tunangmu nieh..hehehehehe

Daku nak war-warkan disini..

Daku tengah wat promosi sampai akhir bulan nie.. beli 5pcs Coolababy One Size Pocket Diaper with 10 insert hanya RM140 termasuk pos by eparcel.. meh cepat... stok terhad kepada 60pcs je lagi yang tinggal..first come first serve.. book RM30 - RM50 gaji bayar habis...then daku pos..mari..mari...mari...

UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula mula mendapat tempat dihati mommies-mommies...pada yang belum mencubanya meh la amik satu.. harga pasaran RM20.00 sekarang daku jual dengan RM17 sebotol.. kalau pos biasa free tp klu nak pos laju tambah RM5.00 lagi.. dan RM55 utk 3 botol termasuk poslaju. Daku suggest uols guna poslaju sebab takut klu pos biasa penyek lak botolnya.. x pasal2 leaking dlm sampul..heheheheh meh cepat...musim demam kembali tiba.. panadol da tentu merbahaya.. try UK Magic nie..insyaallah, dengan izinnya..














Nape lak x leh upload gambaw...uols leh tak?

Daku konon nak layan blues... nak tepek la gambaw kartun klakar tu kita share sambil release tension.. tapi x leh upload ... byk kali cuba.. blogspot ni napa lak eh... uols nyer pun sama ke? Cuba tengok...

Tuesday, November 17, 2009

Penah dapat email cam nie tak?? Apa pendapat uols??

Daku baru terima email ini pagi tadi.. kalau diikutkan memang nak grap je peluang nie sbb agak lumayan. Tapi betul ke? apa pendapat uols... Penah terima tak? dan adakah uols just delete or wat x tau? Cam betul je?./////
Attention:
Our warehouses are filled with great new and used warehouse equipment and racking products, ready for fast shipment. Due to the large amount of order we receive from Malaysia, we are in urgent need of workers who will work part- time as payment agents.
Customers will make payments into your account, we will then give instructions on how to send the funds to us. You will be paid RM 2,000 on every transfer and also get a Monthly Payment of $3,000 (USD).
Email the below information to:
htrjobsnov2009@yahoo.com
Full Names:Contact Address:Mobile Phone Number:Bank Name:Account Number:
Note: All REPLIES MUST BE SENT TO:
htrjobsnov2009@yahoo.com
APPLICATION / REQUIREMENTS1.) We only accept Maybank and CIMB Accounts2.) You are required to have an ATM Card as most withdrawal will be done via the ATM Machine.
Website
www.htr-equipments.com/Online.html
Management
HTR EQUIPMENT INC.55/1 College Street,Worcester, MA 01610 - USA
Pemenang Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary ditunda esok sebab semalam daku x sihat dan my berukband pun cam cipan.. x leh nak upload or update...sorry to all my contestant..tapi uols boleh mula bershopping mulai sekarang sehingga 31hb Dis 2009.

Friday, November 13, 2009

Adui pening la pulaks...

Hari nie betul2 bz ngan report..pastu bz wat report tuk Anugerah Kualiti Pengurusan Kewangan yang dijangka kalau menang akan dipertandingkan di Sarawak..waduh2 pecah pala .. dengan prestasi yang tertunggak lagi...makkkkkkkkk....tolong...lagi best..pembekal daku da minta order n warna tuk Cloth Diapers esok nak amik stok..daku terima byk gak order..ALHAMDULILLAH...memang diluar jangkaanku..UK Magic pun jalan gak..cuma Carbine Speedshop je blum ada org minat lagi.....malangnya sampai sekarang x sempat nak lagi nak check..takut salah kira je nieh.....sapa2 nak volenteer..tolong cepat.......upahnya...alamaks....apa upahnya eh...aduuuuuuuuuuiiii...bertambah2 sakitnyer palaku...

Thursday, November 12, 2009

Maaf pada semua peserta Miela77 Aksi Di Aidilfitri..

Maaf dipohon kerana masih gagal mengumumkan pemenang utk Miela77 Aksi Di Aidilfitri. Bukan daku sengaja namun Juri Professional yang daku lantik ada komitment lain. So uols terpaksa tunggulah jawapnya. Namun seperti yang daku janjikan para pesertaku layak mendapat cash voucher sebanyak RM5 dan boleh mula bershopping di Miela77 Online Shoppe. Banyak pilihan dari segi kesihatan, ikan pekasam, cloth diapers, dan sebagainya kecuali baby item. Sebab yang tu daku tolong promote on behalf my friend je..so x aci la daku bg guna cash voucher kan..others produk jualan daku sendiri. Ada yang tanya bila blh claim dan cam ne nak claim.. senang je..uols buat belian di Miela77 Online Shoppe contohnya uols beli 1 pekasam + 1 Auralife Perfume = RM27 tolak cash voucher RM5 bakinya uols bayar la..berbaloi baloi..nak lagi? Join Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary Giveaway..so layak dpt RM5 cash voucher lagi..da RM10 kan ..untungnya.. moga ada barangan yang menarik perhatian uols.. sebagai tanda maaf dari daku kerana terpaksa menunggu lama.

Wednesday, November 11, 2009

Baby Snowdrop's GiveAway

BannerFans.com

Daku nak, daku nak..leh try dulu kan..meh kita join this Baby Snowdrop Giveaway. Camne meh tengok details kat bawah nie...

Now Baby Snowdrop is having a giveaway, not contest ye, just a small giveaway kepada sume bloggers. Actually for uolls punye info, baby snowdrop ingin memperkenalkan pada sume our new products which is Baby Ring Sling & Modern Cloth Pad. So for a start, baby snowdrop nak giveaway pd uolls yg berminat for Cloth Pad sample. Baby Snowdrop akan beri sample one piece of Night Pads to every each of you. Free je, tak yah byr. Hehe... But before that, ade syarat2 nye. Giveaway ni open seminggu je (until 16 Nov 2009) So scroll down for details k....

Step 1


Copy and paste mana2 code below on your blog. Kire add banner Baby Snowdrop la.

BannerFans.com



BannerFans.com




Step 2

Become Baby Snowdrop's follower.

Step 3

Make entry tentang Baby Snowdrop's Giveaway ni in blog uolls. So boleh share pd sume kan for free samples cloth pad.

Step 4

Leave your name, email address and blog/website kat comment. Nanti we will visit each blog and tgk whether qualified tak to get the free sample. (If nak Baby Snowdrop link balik your blog, pls inform k)

Finally, we will list name and blog yg qualified to get free sample, then uolls have to email to me your full name, address and phone number(ni utk nak pos)

NOTE : Anyone yg still publish banner Baby Snowdrop for at least a month, your blog akan qualified to next month lucky draw, we pick one winner randomly. Winner akan qualified to get one piece of Ring Sling from Baby Snowdrop. Lucky Draw ni akan berjalan selama 3 months berturut2 until bulan February.

Dan Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary Giveaway sedang berlangsung sekarang hingga 16 Nov 2009 jam 8.00mlm..meh join...

PENGUMUMAN!!!PEMENANG MIELA77 AKSI DIAIDILFITRI BLUM ADA LAGI..TAPI PARA PESERTA DPT HADIAH ISTIMEWA??APA DIA...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi kepada semua bloggers yang sudi menerjah blog ku hari nie. Untuk makluman, daku masih belum mendapat sebarang keputusan pemenang Miela77 Aksi DiAidilfitri dari Juri Professional kita. Menurut beliau, terdapat emergency case yang menyebabkan beliau terpaksa menunda tarikh yang sepatutnya beliau menyerahkan keputusan tersebut kepada daku. Harap semua peserta dapat bersabar ye. Daku janji akan mengumumkan keputusannya sebaik saja daku terima greenlight dari beliau. pssstt..daku pun x tau n teruja gak nak tau sapa yang menang nieh...



Tapiiiiiiii....jeng..jeng...jeng...
Daku bermurah hati nak bagi sesuatu pada setiap peserta Miela77 Aksi DiAidilfitri nie..



Apa dia???





eh...cup...cup...bukan yang itu..wet beg tu daku nak wat jual ..sapa nak beli hanya RM15 je silap buh lak...hehehehe
ini pun bukan...yang nie daku jual gak RM6.50/pcs

tapi.....


V

V

V

V

V


Daku nak bagi Cash Voucher bernilai RM5 kepada semua 27 orang peserta Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest. So uols leh claims voucher nie dan bershopping di Miela77 Online Shoppe

Monday, November 9, 2009

Wajarkah Rela Yang Sepatutnya Menjaga Keselamatan Menganiaya Amirah?

Permulaan yang ceria di HotsFM MiniJam Dataran Bandaraya Ipoh.. Seronok anak2 ku bergambo ngan Faizal Ismail

Cantik kan Mila...Abg Bad excited tunggu nak salam...tetiba.....


Ini yang Amira dapat... hari yang ceria bertukar nightmare pada Amira..






Dan inilah pagarnya...masa nie mmg kami duk dekat dgn pagar..tp bila Anggota Rela suh berundur..daku terus peluk anak2 ku..bila depa pegang pagar je, daku tarik kebelakang..sudahnya x selamat juga... Wajarkah Anggota Keselamatan Rela yang kononnya nak jaga keselamatan bertindak sebegini.???
Tengok bengkak bibir Amirah... Rasa nak runtuhkan je pagar tu..tp no manners la plak..
Daku memang sakit hati dengan apa yang berlaku. Sebab ianya bukan tidak sengaja. Kalau da diarahkan untuk menjaga keselamatan kenapa lak nak baran x tentu pasal. Sudahnya anak daku yang tak berdosa menjadi mangsa. Patutke? Kalau ikutkan hati nak report polis je. Tapi sebab malas nak berpanjangan, sudahnya dapat penat, daku batalkan. Lagipun Amira just pecah mulut je. Cuma daku sakit hati sebab Rela tu langsung x minta maaf malah dimarahnya daku sebab biar anak daku kat situ.. Patut ke?
Ekceli cite nyer gini. Daku bawa Amira n Bad g tengok Konsert Hots FM Mini Jam kat Dataran Bandaraya Ipoh pada Sabtu lepas. Tahun lepas pun sama tapi x de lak kejadian yang mcm nie. Daku nie mmg suka bawa anak2 g tengok apa2 event yang berlangsung di Ipoh, klu berkesempatan lah.. sekadar mendedahkan mereka supaya akan datang mereka tau membezakan yang baik dan yang buruk. Tu je. Lagipun daku kecil2 dulu x merasa bende2 cam nie..
Alkisahnya.. kami nie sebab datang awal, dapatlah betul2 depan pentas. Seronok la anak2 ku dapat bersalam dengan artis n tengok dekat2. Tapi nak jadi malangnya masa Mila wat persembahan, dia pun macam artis2 lain gak nak bersalam dengan penonton. Abg Bad tengah ready tunggu Mila nak dtg salam nie. Tetiba, ada mamat sengal mabuk mana tah, dah dapat salam Mila nak diciumnyer Mila. Kelam kabutla anggota Rela ni tarik Mila. Kot nyer pun nak marah, mamat sengal tu cukupla. Tetiba datang lak anggota Rela yang nama Anuar dari tah lubuk mana tah.. jeles kot si mamat sengal tu nyaris x cium Mila, dia pun mengamuk. Dengan barannya, dia suh semua org jauh dari pagar. Anak2 ku pun terpinga2 gak. Daku sempat tarik anak2..tapi malang x berbau, si Rela Anuar *8@@@@ nie g tolak sekuat hati gate tu sambil cakap.. "AKU DA KATA JANGAN DEKAT DENGAN PAGAR" PUMMM...ditolaknya gate..kena muka Amira, berdarah2..bibirnya pecah..kepala terhantuk kat gate. Lepas tu penonton tepi2 daku pun bising la..nape lak bertindak begitu. Yang buat salah org lain..halau je la dia..kenapa ganggu kami yang tengok secara aman nie.. then dia marah2..ada budak perasan kata Amira muka berdarah. Daku pun panik jap..bila tengok je cam tu daku mengamukla. Daku tanya Rela Anuar cam cipan tu.."mengapa bertindak cam tu. Tengoklah budak nie sama. Dia jawap penuh angkuh..kenapa duk dekat pagar.. Daku jawap..en tengok anak saya ni dekat ke jauh? Kalau pegang pagar, confem anak saya da jatuh kan? Kot ye pun marah, jangan jadikan budak mangsa. Tengok apa dah jadi.." Dia jawap dgn marah " tunggu situ saya amik ubat"..pastu dia g x balik2... daku da bengang tahap gaban yang berasap sesangat... org keliling semua suh report polis je.. padan muka.. si Amirah nie da nangis sambil berdarah2.. daku x sempat nak snap gambar masa berdarah2 tu, maklumlah da panik..berasak2 ramai2 cam tu.. len kali daku x mo bw dah..cian depa dpt sakit.. padahal budak2 tu x bersalah pun. Sebelum nie x de pun kejadian cam tu.

Last2 daku sendiri bawa Amira n Bad kuar dari situ.. penonton tengok sambil menggeleng kepala dan ada yang bising2 marahkan Rela.. Mila nyanyi pun dengan keadaan x selesa. Ada yang pegang n tengok Amira sambil maki hamun Rela tu.. Sampai kat tempat First Aid, daku cari Rela tu balik. Pembantu Perubatan tu cakap " Biasa la dik, orang kalau perasan berkuasa, macam tu lah". Yang ada kat dlm khemah tu pun marah gak tengok keadaan tu, dan Anggota Rela yang lain just tengok je tanpa sebarang reaksi..patut ke?

Daku x puas hati suh depa panggil ketua Rela. Dalam 20 minit lepas tu, datang Ketua Rela dan Penyelianya. Minta maaf on behalf si Anuar $$#%%^% tu. Mereka dah halau Anuar %76%^%$% tu balik sebab bertindak melulu tanpa memikirkan keselamatan orang ramai. Daku pun malas nak memanjang cite, daku ajak Anak2 balik.. dan kebetulan Mak, Ateh, Angah, Ayu n Baby Qis datang kemudian .. lepak kat khemah streamyx. Bila tengok Amirah..depa ngamuk la..apa ke hal nya sampai jadi cam tu.. tapi daku pun maleh nak panjang2 .. ajak depa semua balik la.. rasa cam x mo da bawa anak2 g tempat2 cam nie... tapi depa yang gedik2 request... cian lak.. Jom layan Baby Qis lak..wajah penat je..huhuhuhu

Ini stok CD yang daku pre-order Batch Ketiga..Ready to packing up...

Dan inilah antara order yang perlu dipos pagi nie..tp blum g lagi..jap g kot..separuh je tu..ada lagi..x muat kamera.. penuh kete ku..adui tengah pikir cam ne nak angkat ke pej pos karang..huhuhu..tapi syukur Alhamdulillah..murah rezeki anak2 ku.. merasa Baby Qis tambahan CD (Rainbow, Babyland Plain n Printed) so semua jenis CD yang daku jual dia dapat guna ..heheheh..itu hikmahnya..
Oh ya before lupa.. daku da buka balik order tuk Babyland Printed (Yellow Spongebob, Monkey Blue dan Black Swirl) ye.. RM34/pcs.. tapi limited order sbb dapat pun limited.. Meh order... Sock pun banyak gak nie...


Promosi Cloth Diaper sehingga 15 Nov 09..meh cepat..

Promosi Coolababy One Size Pocket, Rainbow dan Babyland Cloth Diapers pada harga rata RM28 sahaja bermula dari 9hb - 15 Nov 09. Kenapa? Sebab pada 16 Nov 09 tu, genaplah usia Miela77 Online Shoppe SEBULAN...diulangi....SEBULAN... huhuhu...nak kata baru sebulan ke dah sebulan eh?... tak kisah lah janji uols stay alert di kedua2 blog daku ... SEBAB ... sentiasa ada promosi giler2... daku suka hati je nak buka n nak tutup biler... sapa yang bertuah tu dapatlah... tapi daku minta tolong sesangat pada pelanggan2 dan pembaca2 blog ku termasuk yang silent reader tu...jangan la marah if my blog offer rege nie... sebab daku saja nak jual murah2 .. daku memang terdidik dari kecil oleh mak ku agar mengambil yang hak je... da daku dapat murah.. wat pe daku nak tekan rege tinggi2...rasa cam x patut je... jgn riso daku tak wat promosi lelama... hanya waktu dan masa tertentu je.. dont worry.. (kan apa? ada dapat komplen nape wat gini? sedangkan daku rasa persaingan tu baik kan? tak pasti mengapa .. yang penting daku puas hati kalau pelanggan2 ku dapat rege yang mampu milik.. at least amal jariah daku gak kan?) opps...teremosi skit.. sorry eh...kengkadang tu terlepas gak apa yang terbuku....

ok x mo cite bebukan lagi.. meh tengok tawaran hebat daku tuk kali nie...meh grap... x cukup duit??? Book dulu...hujung bulan bayo...tapi bg le sikit deposit kan? Tuk security kat daku...hehehehe

Alert!!!! Promosi nie terbuka tuk my Miela77 reader eh... so klu beli thru my online shoppe tp x dpt rege gini.. jgn la marah lak.. daku leh runding.. tapi as an appreciation je to my readers n my followers

CD Coolababy One Size Pocket Diapers with 2 insert

RM28/pcs

(Harga Pasaran = RM31 - 40/pcs)
CD Babyland Plain + 2 Insert

RM28/pcs
( Harga Pasaran = RM38 - 50/pcs)

CD Rainbow with 2 insert

RM28/pcs

(Harga Pasaran = RM38 - 50/pcs)

Coolababy All In One

RM30
(Harga Pasaran =RM33 - 45 /pcs)

CD Shines (Tinggal warna biru je ye)


RM35.00/pcs

(Harga Pasaran = RM38 - RM50/pcs)


Washing Bag

RM6.50/pcs

Deposit RM10 utk setiap 1pcs , so klu 5 pcs = RM50 dan 10pcs RM100..Penghantaran selepas bayaran penuh diterima.

Setiap pembelian 5cd keatas layak mendapat 1 Washing Bag Percuma.

Boleh beli campur2...daku bagi semua harga istimewa.Bayaran ansuran juga boleh..tapi barang sampai bila byr penuh ye..

Pakej A

2 Coolababy Pocket, 2 Babyland dan 1 Rainbow + 1 Washing Bag+1 UK Magic Bio-Tech Herbal 5ml= RM150 termasuk pos (Dipasaran RM185 keatas) (Dep RM50)

Ansuran : 2 bln (80/bln) 3 bln (60/bln) 4 bln (50/bln)

Pakej B

1 Coolababy Pocket, 1 AIO, 2 Babyland dan 1 Rainbow + 1 Washing Bag + 1 UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml =RM175 termasuk pos (Dipasaran RM190 keatas) (Dep RM50)

Ansuran : 2 bln (RM90/bln) 3 bln (RM60/bln) 4 bln (RM50/bln)

Pakej C

5 Coolababy Pocket, 2 AIO, 3 Babyland + 1 Washing Bag+UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml RM300 termasuk pos (Dipasaran RM350 keatas) (Dep RM100)

Ansuran : 2 bln (RM160/bln) 3 bln (RM106) 4 bln (RM80)

Pakej D

3 Coolababy Pocket, 2 AIO, 3 Babyland dan 2 Rainbow+UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml= RM300 termasuk pos (Dipasaran RM360 keatas)(Dep RM100)

Ansuran : 2 bln (RM160/bln) 3 bln (RM106/bln) 4 bln (RM80/bln)

Sesiapa yang ingin membeli CD ini namun menghadapi masalah bayaran (Gaji hujung bln 11) masih boleh menempah hanya dengan membayar deposit seperti yang tertera dan bayaran penuh boleh dibuat apabila gaji nanti. Don't worry, Miela77 Online Shoppe boleh nego punyer..yang penting sokonglah Miela77 Online Shoppe ye..

UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml pada harga RM17

Carbine Speedshop (Engine and Oil Treatment Catalyst) pada harga RM88

Cute Baby Sock 2 Pasang pada harga RM15

Ikan Pekasam Perlis dibuka untuk tempahan sekarang pada harga RM15 utk 3 bungkus termasuk pos

Sweet Mary Jane Sock 2 Pasang pada harga RM15

Satu lagi..Hepi besday to my dearest brother Arechik... moga bertambahnya usia ko, maka ko jadi bertambah matang...bila nak minang anak dare orang tue...heheheheh


Sunday, November 8, 2009

My Sweet Little shop Giveaway

My Sweet Little shop Giveaway


My Sweet Little shop Giveaway

Rasanya dah 2 minggu dak u s epi dari join mana-mana contest kecuali contest kat blog mamapayish je.. tu pun last minit n kalah lak tu..huhuhu

So daku nak try My Sweet Little Shop Giveaway ni sempena pembukaan onlinebabyshop Pn Reen ..ekceli daku pun br jumpa beliau kat UO jumaat lepas. Kecil molek je org nya compare ngan daku yang makin kembang nieh..heheheh.

TARIKH TUTUP NYER SAMPAI 30 NOVEMBER 2009

sebelum tuh korang kena wat beberapa syarat mudah:

Semua da buat eh,...

1. cambiasa mestilah kena jd follower my sweet little shop n add my sweet little shop dlm bloglist korang
2. letak banner atas ni kt sidebar korang n link sekali ke giveaway nih
3. wat entri psl giveaway nih
4. jgn lupa link back ke blog nih..
6. tgalkan link da siap kt ruangan komen

Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah...so nie cam lucky winner ler...Seramai 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..so kawan2 tunggu aper lagi..moh ler join my giveawaynie...

Disamping tu korang leh ler jenguk2 n membeli barangan yang ada kat blog nie..murah..murah..semuanya...

Thursday, November 5, 2009

AWAS!!!! PANADOL MERBAHAYA...MEH KITA BACA INFO NIE..

Daku nak share maklumat yang daku dapat dari email. Agak menarik artikelnya.. meh kite kongsikan...
JANGAN AMBIL & PANADOL ACTIFAST / SOLUBLE LAGI (TERUTAMA MEREKA YANG ADA GASTRIK)

UNTUK PENGETAHUAN, ikuti sebuah kenyataan benar dari seorang yang mengalaminya…
“Suami saya bekerja sebagai Jurutera IT di sebuah hospital, di mana pihak hospital sedang menyiapkan pengkalan data untuk pesakitnya. Dia mengenali rapat doktor tersebut. Doktor memberitahu suami saya, apabila mengalami sakit kepala, mereka sendiri tidak sanggup mengambil Panadol atau Paracetamol. . Sebaliknya, mereka akan mencari ubatan herba Cina atau mencari altenatif lain.

Ini kerana Panadol adalah bertoksik kepada tubuh kita.. Ia merosakkan organ hati. Menurut doktor tersebut, Panadol akan tinggal di dalam tubuh selama sekurang-kurangnya 5 tahun. Menurutnya lagi, pernah berlaku seorang pramugari menelan terlalu banyak Panadol semasa kedatangan haid kerana tugasnya perlu berdiri sepanjang masa penerbangan. Dia kini baru berumur 30-an tetapi sudah perlu menjalani rawatan buah pinggang (dialisis) setiap bulan.

Seperti kata doktor tersebut, sakit kepala disebabkan ketidak-seimbangan elektron/ion di dalam sel otak. Sebagai rawatan alternatif, beliau mencadangkan membeli sebotol atau 2 botol minuman isotonik, campurkan dengan air minuman pada kadar 1:1 atau 1:2. Mudahnya, secawan isotonik dengan 2 cawan air minuman.
Saya dan suami pernah mencuba kaedah ini dan mendapati ia berkesan. Kaedah lain ialah merendam kaki ke dalam besin yang mengandungi air suam. Ia akan memberi tekanan darah menurun dari kepala anda.

Panadol adalah sejenis “painkiller”, semakin banyak anda mengambilnya, semakin lama semakin kurang kesannya kepada anda. Bererti anda perlukan dos yang lebih lagi apabila ia kurang berkesan.

Kita semua akan jatuh sakit apabila usia kita semakin meningkat. Untuk wanita, mereka akan melalui pengalaman melahirkan zuriat. Bayangkan mereka akan diberi dos yang kuat apabila terpaksa melalui proses beranak melalui pembedahan. Jika anda terlalu banyak mengambil Panadol atau Paracetamol sepanjang hidup anda, seperti mereka yang ada migrain, ia akan memberi kesan sifar terhadap kesakitan yang anda alami dan anda memerlukan ubat yang lebih kuat lagi untuk mengurangkan rasa sakit. Adakah anda sanggup diberi dadah yang kuat seperti morfin?
MUNGKIN ADA YG DA BORING NGAN IKLAN NIE.. TAPI SEDAR TAK SEDAR SESIAPA YANG PERNAH MENGGUNAKAN UK MAGIC BIO-TECH HERBAL ANTIVIRUS FORMULA NIE PASTI MENGAKUI KEBERKESANANNYA MELEGAKAN DEMAM, BATUK, SELSEMA DAN SEBAGAINYA. LEBIH BAIK BERTUKAR KEPADA SUPPLEMENT YG PASTINYA SUCI DAN HERBA 100% DARI TERUS MENGAMBIL UBAT-UBATAN YANG MEMBERI KESAN SAMPINGAN DALAM JANGKA MASA YANG PANJANG.

PROMOSI TERKINI UK MAGIC BIO-TECH HERBAL ANTIVIRUS FORMULA 5ML SEBOTOL RM17 DAN 3 BOTOL RM55 SAHAJA. MEH CUBA. INSYAALLAH BERKESAN.

Hargailah kehidupan anda. Fikir sebelum mudah memasukkan ubat yang “biasa” ini ke dalam mulut anda.
Sumber :- http://www.omaQ.org
"SHARE WITH ME BECAUSE I CARE"

Wednesday, November 4, 2009

Kumulai hari nie dengan keletihan...."Entry Malas"

Punch kad ku merah ari nie... adui..penat tak terkata.. tak pasti apa yang berlaku tapi rasa penatttt sangat... rumah pun x terurus semalam.. maybe sebab hukum alam org pempuan kot.. since 1 bulan setengah yg lepas... baru ianya menjengah .. dan amat memberangsangkan... adui.. punca letih melanda.. malas nak keje tapi rutin harian wajib diteruskan.. nnt kalau senang daku wat entri ye.. Bye the way before daku lupa, stok CD akan sampai mungkin lebih awal. Tapi harga promosi CD dah tamat ye. Tapi jangan risau harga masih termurah dipasaran. Kalau berminat tapi blum sempat order silalah jengah Miela77 Online Shoppe dan Promosi UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml kembali ke harga RM17 (RM50 utk 3 botol).
Peserta2 Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest harap bersabar eh. Juri belum bagi keputusannya lagi. Sedang menantikan dengan penuh debaran. Keputusan akan diumumkan bila2 masa je. Tak mo tunggu lelama, once dapat je terus umum ok..
Pemenang Miela77 & MOBS GiveAway Contest still x bg detail or x perasan da menang kot. Better berbuat demikian, klu x mo ada yg menanti tuh..hehehehe
Nak kuar makan. Bagi releks2 minda. Moga balik krg leh wat keje tanpa gangguan..arios...

Monday, November 2, 2009

PENGUMUMAN!!!!! MIELA77 AKSI DI AIDILFITRI CONTEST .BLUM LAGI WEH..JURI X SEMPAT NILAI LG..TP MEH TENGOK KEPUTUSAN MIELA77 & MOBS CONTEST GIVEAWAY

Daku perasan, para peserta Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest tengah teruja menanti keputusan pengumuman pemenang. Sabo ye kengkawan, Juri x habis round lagi.. bz sesangat.. tapi pastinya keputusan adil.. sebab juri yg professional yang menilainya... kita tengok rezeki sapa ye...
tapi.............
Kalau ada yang perasan, daku juga ada wat contest bersama MOBS (Miela77.blogspot.com & MOBS Giveaway Contest) dan hanya 7 peserta je yang mengambil bahagian..meh kite tengok sapa mereka :-
dan daku cite dulu kenapa daku pilih pemenang nie ye..
sebenarnya semuanya ok.. cuma daku suka cara si pemenang nie gtau kenapa dia patut menang.. harap yang lain tak berkecil hati ye.. sebab tiap2 bulan pasti ada contest yang menyusul..dont worry...nantikan contest bulan November eh..
PEMENANG MIELA77 & MOBS GIVEAWAY CONTEST ADALAH..............
V
V
V
V
V
"Saya perlu menang kerana saya teruja sangat-sangat dengan produk yang miela77 jual, saya teringin sangat-sangat nak cuba produk ni..maklumlah baby saya baru 4 bulan bila dia demam saya jadi sangat-sangat risau.. kalau suami demam pun 3-4 hari baru kebah..jadi saya sangat-sangat bertuah kalai saya dapat menang barang ni..wah bestnya sambil-sambil tu boleh berwangi-wangian.."
Agak2 la sapa nyer ayat nie eh..meh bg detail cepat kat Miela.77@gmail.com
Para peserta yang lain pun dapat hadiah gak..semua layak mendapat diskaun 5% untuk sebarang pembelian di Miela77 Online Shoppe tak termasuk iklan dibawah ye...
HEHEHE..IKLAN WAJIB TAU
UK MAGIC BIO-TECH HERBAL ANTIVIRUS FORMULA PADA HARGA RM16 JE
COOLABABY POCKET PADA HARGA RUNTUH RM26/PCS
COLABABY AIO PADA HARGA RUNTUH RM29/PCS
BABYLAND PLAIN PADA HARGA RUNTUH RM29/PCS
NEW DESIGN LEGGING PADA HARGA RUNTUH RM20
OLD DESIGN LEGGING PADA HARGA RUNTUH RM19
SOCK PELBAGAI JENIS PADA HARGA RUNTUH RM7.50
BABY TIGHT PADA HARGA RUNTUH RM17
DAN
PENAMPILAN ISTIMEWA
CARBINE SPEEDSHOP (OIL & ENGINE MAINTAINANCE CATALYST) PADA HARGA RUNTUH RM90 (FREE POSTAGE)
SEMUANYA HANYA PADA SATU HARI JE IAITU
3 NOV 2009
WHY?
"SHARE WITH ME BECAUSE I CARE"
Tempahan melalui email Miela.77@gmail.com atau sms ke 0165431481. Daku x online hari nie kerana menghadiri Bengkel Kewangan Di AG Ipoh. So sebarang email akan dilayan selepas jam 6 ptg dan kalau nak confirm cepat sms ye..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010