Sunday, November 8, 2009

My Sweet Little shop Giveaway

My Sweet Little shop Giveaway


My Sweet Little shop Giveaway

Rasanya dah 2 minggu dak u s epi dari join mana-mana contest kecuali contest kat blog mamapayish je.. tu pun last minit n kalah lak tu..huhuhu

So daku nak try My Sweet Little Shop Giveaway ni sempena pembukaan onlinebabyshop Pn Reen ..ekceli daku pun br jumpa beliau kat UO jumaat lepas. Kecil molek je org nya compare ngan daku yang makin kembang nieh..heheheh.

TARIKH TUTUP NYER SAMPAI 30 NOVEMBER 2009

sebelum tuh korang kena wat beberapa syarat mudah:

Semua da buat eh,...

1. cambiasa mestilah kena jd follower my sweet little shop n add my sweet little shop dlm bloglist korang
2. letak banner atas ni kt sidebar korang n link sekali ke giveaway nih
3. wat entri psl giveaway nih
4. jgn lupa link back ke blog nih..
6. tgalkan link da siap kt ruangan komen

Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah...so nie cam lucky winner ler...Seramai 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..so kawan2 tunggu aper lagi..moh ler join my giveawaynie...

Disamping tu korang leh ler jenguk2 n membeli barangan yang ada kat blog nie..murah..murah..semuanya...

1 comments:

Reen said...

thanks sudi join my giveaway gud luck yer akak

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010