Wednesday, November 18, 2009

Meh Layan Kartun....Gumbirakan hatimu..hehehehe

Akhirnya berjaya gak daku tepek gambaw kat blogku nieh..Hari nie agak mendung semendung jiwa ku gak..oleh itu mari kita hiburkan hati dengan lawak jenaka kartun nie...moga dapat menggumbirakan hati uols semua...my tagline "HIDUP MESTI CERIA"

Oppss...nak nyelit jap..nie lah Stok Cloth Diaper ku Batch ke 4 yang baru tiba hari Ahad lepas..penuh wiraku ngan Cloth Diapers je..heheheh..cik abgku x mo kata apa2 .. tp ciap pesan.. x mo beli barang banyak2..kang x larat kete nak bawa... syukur alhamdulillah sejak sebulan ku berkecimpung dalam Online Bisnes nie.. rezekiku agak murah.. dan disebabkan itulah daku ingin berkongsi rezeki yang dilimpahkan oleh Allah S.W.T nie dengan kengkawan blogku yang rajin support daku dengan mengadakan Giveaway or Contest. Insyaallah daku akan pastikan every month ada contest or giveaway tuk uols semua.. kali nie hadiahnya Cloth Diapers lak..nak tak?

Ini antara parcel2 yang perlu dihantar hari Isnin lepas.. jenuh packing sampai kul 3pg... thanks cik abgku...bakinya tunggu gaji baru bayar n leh pos...hehehehe

Yang best tu kan..dalam kotak Cloth Diapers tu ada hadiah misteri... ni ha...alahai..cincin merisik tuk Baby Qis ke weh...seb baik daku baik hati simpankan... wahai tuan punya cincin .. da x mo ke cincin tunangmu nieh..hehehehehe

Daku nak war-warkan disini..

Daku tengah wat promosi sampai akhir bulan nie.. beli 5pcs Coolababy One Size Pocket Diaper with 10 insert hanya RM140 termasuk pos by eparcel.. meh cepat... stok terhad kepada 60pcs je lagi yang tinggal..first come first serve.. book RM30 - RM50 gaji bayar habis...then daku pos..mari..mari...mari...

UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula mula mendapat tempat dihati mommies-mommies...pada yang belum mencubanya meh la amik satu.. harga pasaran RM20.00 sekarang daku jual dengan RM17 sebotol.. kalau pos biasa free tp klu nak pos laju tambah RM5.00 lagi.. dan RM55 utk 3 botol termasuk poslaju. Daku suggest uols guna poslaju sebab takut klu pos biasa penyek lak botolnya.. x pasal2 leaking dlm sampul..heheheheh meh cepat...musim demam kembali tiba.. panadol da tentu merbahaya.. try UK Magic nie..insyaallah, dengan izinnya..














5 comments:

eezah said...

wah! kak iela semakin maju bisnes ya..bagus2 teruskan usahamu..:D

10 said...

alhamdulillah syukur.... murah rezeki kak iela...

ibu_umairah said...

......bagus2 rezeki berlimpah2/selamat maju jaya...

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

tahniah2. nak tanya pasal cd tu, kalau saya nak ajar anak toilet training mmg elok ke pakai tu? tengah nak ajar anak kedua ni.

Miela77 said...

eezah, aten10, ibu_umairah ..tq .. syukur alhamdulillah

Nur, Nura, Nurad,Yani.. exceli cd nie tuk gantikan pampers.. klu nak try x yah beli byk2;.. just tuk ajar training..at least pee pee or poo poo x berterabur.. lps tuleh start training pant lak.. just suggestion ye..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010