Sunday, November 22, 2009

Kerja!!Kerja!!Kerja..Sapa yg rajin wat keje opis kat umah????

***Entry tengah malas***
Sapa agaknya antara kengkawan blog or silent reader yang wat keje kat umah??? Daku??? hehehehehe... rajin nyer daku eh.. terpaksa.. daku maleh nak wat overtime kat opis.. so dengan rela hati wat keje kat umah.. Nak cite pun sakit hati.. salah sendiri.. daku ari tu ada wat keje kat umah gak.. then daku save dlm gmail.. so kat opis nnt leh terus update.. pas tu cam ne leh sengal sangat.. daku pi update my report thru fail yang tersimpan dalam folder kewangan.. bukan yang daku latest update thru gmail tu.. Sepanjang minggu tu daku guna fail tu je.. then bila unit nak check status kewangan mereka, daku pun search cam biasa.. sekali nombor Pesanan Tempatan tu x de dalam rekod.. seingat daku da buat da.. godek nyer godek nyer godek.. baru daku perasan yg daku da update kat fail yg salah sepanjang minggu nie... adui...camne x perasan.. uols tau la kalau da tersilap... kepala da sengal.. mana leh pikir da.. so daku wat keputusan, kumpul source yg ada.. daku bw balik umah.. bila2 free daku update... cari..punya..cari masa free.. x jumpa2...heheheh.. mana nak jumpa kat umah duk sebuk ngan CD lak....hahahaha.. tengok2 da ari petang ari ahad.. x leh jadi.. esok daku nak bentangkan prestasi cam ne.. x leh jadi.. kena start wat da.. so bila Baby Qis da tidur, daku mulakan tugas daku di umah.. agak2 uols la.. uols rajin ke nak wat keje opis cam daku"?????? heheheheh

Tapi percaya tak? Daku belum mula satu pun lagi.. sedangkan daku da patut start.. kang budak kecik tu bangun satu keje pun x jadi..hahahahaha./....so stop dulu eh.. t x jd keje... arios....

p/s gembira bertemu ngan customer dr sg buluh... dia borong CD daku 30pcs nak try wat online shoppe.. insyaallah kalau daku berkesempatan daku bantu mana yang patut.. dan yang memeranjatkan daku.. projek mega Kak Yong nie memang tersebar meluas.. sampai dia yang belum lagi start berblogging pun tau.. congrate to SitiSifir n ready kakyong for ur new lappy... iela tumpang gembira dengan usaha kengkawan KakYong.. thanks to all for caring.. "Caring is sharing"...daaaaa

3 comments:

Dj Epoi said...

Tuah Ayam nampak dikaki....

Tuah manusia , siapa yg tahu kan..?

Hari ini orang.....
Hari besuk mana tau kut...kut...kita ?

P/S - Pepatah.....lama heheheheh

Ena Qalinsya said...

ok ke wat keje kat umah?
nak wat wit lebih best gak ni hehehe

Ena Qalinsya said...

klik..klik..nuffnang dia

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010