Tuesday, November 17, 2009

Penah dapat email cam nie tak?? Apa pendapat uols??

Daku baru terima email ini pagi tadi.. kalau diikutkan memang nak grap je peluang nie sbb agak lumayan. Tapi betul ke? apa pendapat uols... Penah terima tak? dan adakah uols just delete or wat x tau? Cam betul je?./////
Attention:
Our warehouses are filled with great new and used warehouse equipment and racking products, ready for fast shipment. Due to the large amount of order we receive from Malaysia, we are in urgent need of workers who will work part- time as payment agents.
Customers will make payments into your account, we will then give instructions on how to send the funds to us. You will be paid RM 2,000 on every transfer and also get a Monthly Payment of $3,000 (USD).
Email the below information to:
htrjobsnov2009@yahoo.com
Full Names:Contact Address:Mobile Phone Number:Bank Name:Account Number:
Note: All REPLIES MUST BE SENT TO:
htrjobsnov2009@yahoo.com
APPLICATION / REQUIREMENTS1.) We only accept Maybank and CIMB Accounts2.) You are required to have an ATM Card as most withdrawal will be done via the ATM Machine.
Website
www.htr-equipments.com/Online.html
Management
HTR EQUIPMENT INC.55/1 College Street,Worcester, MA 01610 - USA
Pemenang Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary ditunda esok sebab semalam daku x sihat dan my berukband pun cam cipan.. x leh nak upload or update...sorry to all my contestant..tapi uols boleh mula bershopping mulai sekarang sehingga 31hb Dis 2009.

11 comments:

h4ni3 said...

erkkk.. jgn amik risiko dulu k.iela.. siasat betul2 company tu wujud ker tak. slalu email camni scam. takut bila k.iela terima nnt, dia suh buat advance payment ke apa.. just an advice from me yg buta IT.. hehehe

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

saya pun selalu dpt email mengarut2 mcm ni. saya selalu ignore sbb tak berani ambil risiko.

bintangku said...

menarik jgk tu tp takut email scam jer..

eezah said...

macam takut jer email tu sis!..sebab skrang ni dah byk kes tipu mcm tu..hati2 kak iela..

azzul said...

mcm emel scam jek..tp so far tak pernah dpt emel serupa itu

yatie chomeyl said...

yatie slalu dpt gak..tp tak cayer lah k iela.
tipu je sumer nih

salmal's said...

uiii bahya2 bab2 membabitkan no akaun n atm card nih.. huhuhu

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam..
confirm SCAM..e-caR pun slalu sgt dpt email cenggini..mmg x layan..jgn mudah t'pedaya dgn taktik2 cenggini..dh rmai yg kena tipu.. jz my 2 cents..

iNa said...

huhu..siasat dulu kak iela..
org nk menipu nie mcm2 cara...
risau kan..

Nadiah Sidek said...

nadiah tak pernah dpt emel cmtu tp kalau nadiah, nadiah ignore je. tak berani la benda2 yg melibatkn duit ni

Miela77 said...

Pada semua...time kasih atas komen uols...iela pun x consider n already delete.. tp byk tul email cam nie eh..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010