Wednesday, December 23, 2009

Ainun Da Kembali...Alhamdulillah

Malam tadi jam 11.45pm, Makbonda call Cik Abgku inform yang Ainun dah balik...tapi apa kes disebalik kehilangannya still jadi misteri... daku x berani campur tangan...bior mereka adik beradik yang handle... budak2 sekarang...marah sikit pun merajuk...daku teringat kes daku baya Ainun dulu...rajin gak merayap umah jiran2...siap kena kejar ngan rotan ... adus...duk KL tuh..x lari umah pun... hormat... daku harap Ainun belajar dari kesilapan... teguran ibu bapa nie harus didengar .. memberontak tak menyelesaikan masalah... tapi daku riso gak.. kalau ikut cik abgku.. teruk gak kang si Ainun tuh..da dua kali dia wat cam tu.. kali nie jauh lagi... ngikut kengkawan.. adui... Sapa2 yang nak tahu lebih lanjut leh gi blog kakyong daku agak bz ngan report akhir tahun, x ley taip panjang2..so ... ngan badan sakit2.. stok CD ku banyak kat umah... everyday kena wat delivery.. COD, pos, seb baik Kanggaroo baik hati pick up kat umah.. cuma kalau Sabah, Sarawak, Labuan tu daku guna khidmat Pos Malaysia... sekarang agak merajuk ngan Pos Malaysia sejak insiden daku pos parcel 2hb tapi 11hb br sampai ke Teluk Intan, 3 parcel sangkut... pastu parcel daku pun diperam 5 hari kat Pos Besar Ipoh.. jenuh daku nak bersoal jawap dengan custumer daku.. so merajuk kejap...okies...tgh taip entri leh delay dkt 2 jam...hehehehe...
***entri nie ditulis pada jam 9.30pg tp br habis taip pada 11.30pg...panjang ke???****

5 comments:

kakyong said...

ila,
tolong sabor2 kan sikit che abe mu itu.. kot rasa2 nak soh enon ber'cakap', cakap le elok2... :p

iedaLUVsham said...

alhamdulillah dah pulang...

AshAnas said...

betul kak, kena ckp elok2, nnti dia lg takut... then sebolehnya jgn terus tanya dia ttg tu... mula sembang2 dgn dia psl benda lain dulu... biar dia cool dulu, biar dia rs kita x marah dia n biar dia selesa dgn kita br tanya....

skin surgery said...

Nice post with have a nice poem.

Canon digital slr said...

Take her to Jummah today, introduce her to the Imam, if she is ready for shahada, she can take it. She can change her name if she likes, you can give her one if you like. It's not necessary to change the name unless it is disrespectful in some way.
InshaAllah she will become muslim.

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010