Monday, March 1, 2010

Selamat Hari Isnin...Just nak share drawing cik abgku...

Cantik tak? Ni drawing cik abgku masa daku baru lepas pantang Amirah. Still kurus kering x da'bomb cam sekarang. Minggu lepas masa cik abgku kemas bilik setor, dia terjumpa drawing nie.. aduh..jenuh ku cari..konon nak framekan..tapi cari x jumpa. Sayang.. cik abgku nie mmg kreatif orangnya..tengok je la kak yong tu.. depa adik beradik nie dianugerahkan kelebihan dalam bidang seni/kraftangan... kadang2 klu x de pa pe, dia wat wau la, jahit kasut, kalau tengok cat umah daku, hahahaha...sapa da pegi tau la... lain dari yg lain... akhir2 nie bz menyiapkan gitar letrik Pak Lang EE.. brand sendiri beb..yusrie..dan dinamakan Emaris.. pergh.. x ingat makan, tido, mandi gara2 nak menyiapkan gitar tu.. tapi berbaloi.. malah, ini adalah gitar ketiga buatannya.. gitar pertama warna merah, Pak Lang EE bw test kat KL (dia nie main band Frim), then gitar kedua warna biru pun sama.. malah kata Pak Lang EE gitar nie lebih power..merata berjalan n main depan VVIP.. sapa sangka.. gitar berjenama yusrie akan berada dipasaran..hahahah jawapnya lupa segalanya lah cik abgku tu...x rela.. biarlah sekadar hobinya je... Oh ya, semalam wartawan Harian Metro tu call daku n interview.. daku adalah bagi beberapa gambar semasa tangan n kakiku bengkak... rasa cam x sanggup ceritaku disebarkan.. namun kesian berkali-kali beliau telefon n email minta share pengalaman. Daku bukan apa, pada daku apa yg daku alami belum sampai seteruk pesakit2 tegar arthiristis lain. Baru peringkat permulaan. Namun bagi menyokong niat murninya tuk mendedahkan penyakit arthiristis nie pada umum, daku pun bersetuju. Bukan tuk glamer, apa glamer nye kalau tunjuk gambar tengah sakit kan??? K, daku x leh tulis panjang2.. cuma mood daku lepas solat subuh tadi agak tenang, walaupun jap lagi audit dalam sampai nak wat auditan kewangan pejabat daku... Oh ya, kalau berminat nak beli Cloth Diaper Minky, ym daku kat miela77_eypo@yahoo.com or email daku or g kat http://miela77shoppe.blogspot.com ye. Daku buka tuk preorder, minggu nie sampai yang jenama QQBaby Snazzy Minky Button manakala Sunny Baby Minky Button & Velcro bakal sampai mid mac.. Daku wat promosi 3pcs RM100 je .. Promosi Pengenalan...

4 comments:

naz said...

cantik lukisan

Creative Web Design said...

Really nice post!

kakyong said...

weii.. dah ade sauna nih.. rajin2 le bersauna.. leh la dpt figure cam dlm drawing tu.. ;)

about web design said...

i can do the good painting, i know this art from my childhood.

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010