Thursday, March 4, 2010

Lagi koleksi lukisan tangan cik abgku...

Exceli daku nak lari jap dari tekanan... byk nyer keje.. mujur hari nie audit g melawat kawasan..so daku leh bernafas skit..tp list report2 yg mereka nak kat tangan daku nie jenuh daku nak cari balik.. mujur nak tahun lepas nyer maklumat je.. buatnya macam tahun2 yg dulu..nak 2 / 3 tahun nyer maklumat..lagi jenuh daku...huhuhu..

Petang karang nak g Pantai Medical Centre amik darah tuk ujian pengesahan Special RA tu.. kat Hospital Ipoh x de kemudahan tersebut... mesti En Mat Burn tu bising daku x de masa audit ade...nak wat cam ne en mat...????

Oh ya, ni lukisan kedua cik abgku wat maca Amira 3 tahun n Bad 1 tahun. Moga2 bila lukisan nie diabadikan disini... sampai bila2 masa pun anak cucuku dapat melihat hasil kreativiti cik abgku nie... skrg dia da poning wat gitar letrik tu..rehat jap..daku tgk smlm duk tertunduk2 lukis gambaw kawin daku... t klu da siap daku buh kat sini... abis gambaw kawin daku tu berpetak2 di wat gridline..huhuhu


Haaa....stok Cloth Diaper QQBaby Snazzy Minky Button dan QQBaby Plain Button sudah sampai.. sapa yg dah order tu leh la wat payment..n sapa yg minat nak order tu dipersilakan... http://miela77shoppe.blogspot.com or call/sms me at 012-5111481.

 

5 comments:

naz said...

cun kreatif

Creative Web Design said...

The painting of two children is really amazing...

kakyong said...

masa kecik nampak bolat.. dah besor2 nih.. keding2 jer anak2 sedara ku..

ehh, bila nak emailkan foto amira & abg bad.. cepat2.. nanti tak sempat siap lak..

wan senari said...

wah...leh combine wat pameran poret ngan ida la cam ni...hehe

Creative Web Design said...

Wow very great panting all is very natural.

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010