Wednesday, March 3, 2010

Akhirnya..citeku masuk Harian Metro..aduh malunyer...

Pagi2 lagi daku time sms bertalu-talu..heran gak..awalnya depa order...tp daku wat x tau gak..sebab tengah memandu..da la lambat hari nie...x berapa sihat lagi.. then sampai opis baru daku buka sms tu...first dari nieta_kl : tahniah kak..cite kak kuar metro...apaaaaaaaaaaa.... hari nie ke? aduh malunya...

Ekceli..mmg daku tau..dan kawan2 yg rajin mengikuti perkembangan blogku pasti perasan ada cite pasal wartawan harian metro penah email daku nak interview kan? Then hari Rabu lepas beliau call nak interview, tp daku agak sibuk dgn audit dan x sihat..dia janji call jumaat, namun daku n anak2 still x sihat...lastly, ahad baru dapat. Lepas dapatkan info dan gambar yang dikehendaki, isnin daku dapat email dari beliau inform insyaallah rabu cite tu kuar...daku pun x sabo gak...tapi eh..betul ke? Still blur2 gitu...sampaila pg td...x sabo la nak g beli..sekali kat restoran tu harian metro x sampai lagi...huh..daku sanggup cari kat restoran lain..bila duk kat meja..lepas order...dengan berdebar2 daku buka helaian demi helaian..mak aih...besaunya gambo daku .. huhuhu..malunyer...then apa lagi kawan2 ku pun berebut nak tengok.. sungguh ku malu bila cite ku kuar..klu boleh x mo cite ngan sapa2 ...biar ku tanggung sendiri...tp kata2 cik faizah...tujuan utama beliau wat cite ttg arhtiritis nie adalah tuk beri pendedahan kat orang ramai ttg bagaimana pesakit ni melawan penyakit dan menjalani kehidupan normal.. mmg sorong tarik la mula2...sampai satu tahap..daku terfikir...apa salahnya..mungkin ada hikmah lepas cite nie kuar..

So harap2 x de la bunyi2 negatif yang daku nak cari glamer percuma ye...seboleh2 daku x mo org tau daku sakit...wa pe kan.. huhuhu...hidup mesti diteruskan..dan daku masih tegar mencari pendapatan sampingan melalui bisnes online yang rupanya mampu membantu mengukuhkan kewanganku yang agak goyah beb bulan yang dulu..thanks to my dearest SIL Kak yong yang memperkenalkan dunia blogging dan my dearest friend NL yang membantu daku mendapatkan stok also to Dr Wan Mahani yang banyak memberi motivasi dan memberi peluang perniagaan padaku...


K...x mo cite panjang2..audit ada nie...tgh cari laporan Daftar Bil..

6 comments:

Em's Family said...

you are a strong person.. kalau ade orang cakap you nak carik glamer.. pedulikan je lah mereka mereka itu ok

naz said...

perghh tabik spring :)

Miela77 said...

Em's..naz..tq for ur support..

temp. housewife said...

bukan Iela nak cari glamour pun. biarlah apa org lain nak cakap sbb diaorg tak mengalami apa yg Iela alami.

kakyong said...

aiseh.. kakyong ni dah lama tak baca paper.. dok baca online jer.. tu pun yg mana dan jer lah

Creative Web Design said...

Aha very best sharing about Akhirnya..citeku masuk Harian Metro..aduh malunyer...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010