Friday, March 19, 2010

Confirm bersawang..nak kemas jap...

Selamat Pagi Jumaat ... pergh..bersawang nyer blog ku nie... mana nak buat..ownernyer rojak...hahahah... teringat perbincangan kat Hot FM td ttg kerja rojak.. macam terkena batang hidung daku je.. tapi x la serojak satu pendengar tu.. seorang nurse, jual kain, pe lagi..ha sampai jadi tukang urut kau...hahaha... sebenarnya bergantung pada diri.. kalau mampu buatla tapi jangan sampai nnt kesihatan terganggu, anak2 terabai, suami tu yang penting.. mesti cukup segala...(jgn jadi cam daku..sampai terganggu kesihatan nak cari extra money...tp berbaloi pe.. cuma daku kena reduce la skit..reduceke?)

Nak cite ttg Baby Qis.. dia da hampir 1 tahun 2 bulan genap pada 02.04.10 nie... lama x cite pasal dier kan? Malangnya gambar terkini x lawo.. Dia skrg da laju berjalan.. yang bestnyer kalau dengar lagu mula bergoyang2 kepala n badan... yg best nyer skrg mulut da mula ada biji butir.. kalau nak minum dia sebut...air...air...air...sebiji kuar...yg kelakarnya asal nampak je cawan...mula la menuding jari runcing je tunjuk..ma..ma..air..air..air... mesti 3 kali diulang air tu.. pas tu kalau jatuh ke, sepupunyer buat ke...abg bad n kak amira kaco ke mulala..jari telunjuknya dituding sambil cakap...ammmmboiiiii.... mmg sebijik dicopynyer apa yg daku suka cakap kat dier...huhuhu
Kualiti gambar x elok..snap by my Norkiah...

Yang paling ketara...da bertambah geng mengembah rumah ku...makin berselerak la umah ku yang memang sedia berterabur tu... kalau stok cd sampai je..confirm dikeleknya kehulu kehilir...sedar x sedar daku kira2 da 23pcs cdnyer.. pergh..pandai anak mama cukai cd mama eh...

Tapi kehadirannya membawa rezeki dan keceriaan pada kami sekeluarga...mmg daku belum pernah berenggang seharipun... x bleh o.ooo...tidur x peluk dier.. sampai kalau daku kena outstation sanggup sewa hotel angkut my dearest mak.. (tolong jaga anak bila daku keje)... hahaha...

K .. daku nak sambung keje...sambil2 tu uols cucila mata dengan Busha Cute Streaching Legging daku nieh..manala tau berkenan leh tangkap satu (Ini pun da siap kena cukai gak...)..Harga istimewa tuk Follower ku 

Hanya RM13/pcs dan Pos RM4 = RM17 je..




1 comments:

temp. housewife said...

busha leggings tu utk yg umur berapa ye? ada utk umur 3 thn? mcm berminat je. tapi kalau sy nak order pun nantila sbb nak tunggu balik msia akhir bln depan.

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010