Monday, May 10, 2010

Hadiah Besday Amirah + Badrul...Akhirnya basikal itu milik uols..hahahha

Smlm akhirnya kedua2 anak bertuahku tuh berjaya memujuk ayahnya tuk beli basikal sempena hadiah Besday mereka...Amirah 6.5.10 n Bad 9.6.10... Kami pun g la terjah mana2 kedai basikal yang buka ari Ahad dan jatuh cinta dengan koleksi basikal di Kedai Basikal Ipoh Jaya... yg ku perasan mata Baby Qis tertancap kat basikal tomey konon2 nak suh ayahnya beli la tu... ** sorry sayang..tunggu besau skit eh..***

Dengan bayaran RM350, dua buah basikal telah bertukar tuan... inilah dia hadiahnya..

dan pada hari Jumaat lepas, daku bw balik kek yg daku tempah khas dari teman pejabatku Kak Shidah..**sedap tau keknyer..just RM55/2kg..murah giler*** then mak daku wat Laksa Lemak dan Laksa Penang + Kue Tiaw Goreng ala nak cepat..haahha... daku ajak Kak Yong n family dan MakBonda tuk sama2 meraikan.. Majlis makan2 ala simple dimple nie ekceli meraikan 2 org iaitu Isya (Anak Adik) dan Amirah.. Bad nyer kena tunggu besdaynyer lu..(hadiah mama da bg tau..so x ley claim g..t mama wat kek ye).. meh kita tengok apa yg terhidang ..


Inilah kek yg ku tempah dr Kak Shidah.. rupanya patung doraemon tu leh makan.. Isya kipnap. Baby Qis melalak nak sama..hahaha
Hidangan yang teramatlah simple dimple nyer. Laksa Lemak, Laksa Penang , Kuetiaw Goreng dan Murtabak..ceh..x sempat nak hias syantik2 da kena serbu.. sebat je la.. maklumla family je kan..


Acara potong kek.. alamak ..tangan Ayah Lang mengaco lak..
Ha...baru betul..Ayuni yg excited lebih2..kat blakang tu Abg Bad sibuk main chess hadiah besday Amirah dr Ayah Langnyer..
.
Akhirnya Aliya dpt gak menan hadiah besday Eisya nie..dr td duk kenen2... hehehe..tomey x gaya baru ala Lady Gaga (kata maksunya) hasil guntingan kak yong.. mak bonda nampak tangan je..hehehehe - Hepi Mother Day Mak bonda...hadiah tertunda ye..

Begitulah sorotan pe yang berlaku masa besday Amirah ari tu.. x ley coret lelama..keje banyak menanti ni..
Oh ya  Bio-Herbal Flushable Nappy Liner yg ku order direct China bersama rakanku da smpi..so sapa nak order dipersilakan.. hanya RM23/roll + RM4 postage fee.. murah sesangat utk saiz yg besar..

2 comments:

kakyong said...

amboi.. beskal biru...
maklong pun nak 1 ler.. senang nak ronda2 dlm taman.. heheh...
dah frame ke?

Miela77 said...

kak yong..beskal tu cik abg yg pilih..bad da 3 kali jatuh beskal..hahahaha

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010