Tuesday, May 25, 2010

Bantuan Diperlukan - Sapa tau macam mana nak kembalikan Air Susu?? Tolong sesangat...

Usia Baby Qis da hampir 1 thn 4bln..dan daku still bg BF walaupun x fully..namun akhir2 nie daku dapati air susu ku mmg betul2 kurang..setakat bagi lepas ketagih dia je..sedangkan hatiku belum bersedia nak berhenti lagi..tolong bagi tips, cara2 nak kembali BF.. ada ubat ke, apa ke? tp klu dr segi pemakanan..daku da cuba x berjaya..sbb daku dalam kategori kedekut air susu..tp daku sumbat..sakit pun sakit la .. janji Baby Qis dpt menyusu dgn daku...mohon bantuan dari uols ye..

Sambil2 tu jengokla Clearance Sales daku..nak clear stok yg ada. Murah giler..heheheh.supaya senang daku wat auditing..awal jun br restock balik.. http://miela77shoppe.blogspot.com

7 comments:

Sherry said...

breastfeeding tea? ada jual kat web you need google find :D

Sherry said...

its tea for you drink to have more milk. not for baby ya..

wan senari said...

itu klu yg msh ade susu n nak tambah susu
klu yg tak dpt bg susu mula2 dulu..then skrg br nak bg ...ade tak cr? baby dah 2 bulan... tolong.....

kakyong said...

cuba dptkan nasihat dr kauselor BF bertauliah

Fid - http://yuitsumuni.com/
hana seman - http://hanaseman.blogspot.com/
hayati - http://xclusivelyxpressing.blogspot.com/

lina said...

salam kenal, berdasarkan pengalaman kalu susu tak berkurangan kita kena rangsang nipple(buat kat toilet la ye) to every one hour or buat pumping seberapa kerap yg boleh la
alhamdulilah it works on me and sehingga hari ini my baby masih BF (one ++)

wan senari said...

pumping camne tu ek?

NikNadim said...

fenugreek capsules sgt mujarab! bleh visit http://niknadimshopblog.blogspot.com

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010