Friday, May 22, 2009

Tag dari Reen...

Wah baru balik shopping kat Ipoh Parade...mula2 cadangnya nak cari Nota PTK nak exam nie kan pastu tengok2 baju n seluar...tangkap gak 2 pasang ... wah..wah...wah...belum gaji pun pulun...tu bahana badan dah besar, perut buncit tak kempis2...poket yg makin kempis.. nak wat cam ne... kalau x makan, susu kurang.. Baby Qis mengamuk x cukup susu... bila rajin reload... perut lak yang membesar...ngalahkan mengandung 4 bulan je...ish..ish...ish...

Balik dr shopping check blog nampak message dari reen...wah balik shopping terus jawap tag? bagus2... Tq Reen....

1) "5" nama timangan korunk.....
dah gtau dlm tag sblm nie...anyway gtau lagi la...iela, along, zai, dila, shila, mama, eh terlebih sudah...

2) "5" sifat/tabiat buruk.....
Sifat buruk? wah...membuka pekung didada nie....apa ya? yang pastinya cepat temper, becok, kengkadang tu suka gak merajuk tambahan kalau cik abgku x nak tolong/buat yg daku minta...

3) "5" makanan peberet......
Laksa, Spagetti, Sup Ekor, Nasi Ayam, wah banyak lagi....tu sebab badan membesar...

4)"5" subjek pelajaran paling suko....
alamak....kena imbau time skolah blik nie...emmm...Sastera Melayu kot...yang lain semua suka x de yg x suka....tapi slalu gak time study tido...kuang...kuang...kuang...


5) "5" benda wajib lam purse....
eh baru teringat, yg nie penah jwp dulu...tak pe2 jwp jgn x jwp...duit, ic, lesen, gambar budak2 tu n cik abgku...

6) "5" topik yang biasa di bual bersama pasangan/teman....
dah kawin dkt seploh taun nie topik berkisar ttg anak2 je la....cintan cintun tu skali skala...

7) "5" MANGSA TAG
tag nie ditujukan kepada semua pembaca yang belum penah dapat lagi tag seperti ini...jawap ek...

Untuk makluman, mulai esok daku cuti berbloging sampai 31hb ler.... dah terlanjur ke Kuantan tu...g la menziarah umah Mak Tih kat Felda Sebertak, Temerloh gak...cadangnye la...Doakan keselamatan daku pergi dan balik ye...Selamat berbloging kepada semua...



16 comments:

Dj Epoi said...

Tak Pa...Tak Paaaaaaaaaaa

Bukan makan untuk seorang....
Makan Untuk Baby sekali tuh heheheheh

TAG?
Gua takut siuuuuuuuut!!!

kakyong said...

miela...

hehehh.. patutnya kalo pk nak kurus.. kena pk sblm mengandung bb Qis dulu... ;)

CuTeMiUt78 said...

oh gitu ke.. ish..ish.. kita dah pernah buat tag ni.. pun kena tag dari reen ni gak.. anyway slamat bercoti2 ya

MaMaMi said...

Salam miela,

Semoga selamat dalam perjalanan ye. Take good care.

ziha said...

wahh..menjawab tag! lame da owg x tag sye..haha..xpe2 skrg xbole sb tgah bz msuk contest nih..huhu

eRiNsZ said...

ooo.. ada sdara kat sbertak eak? erin lalu taim balik kampung je.hehhehe

ziha said...

wahh..akak belajar sastera melayu eh...saye sastera ingeris..bagos2...

Atiqah said...

x pa..mkn byk2 utk kebaikan ank..x de mslh la..nnt kurus la blk tu

Atiqah said...

tiqah pun takut nk wat tag ni..membuka pekung di dada kata kak miela..kalo org tau keburukan kte hbs la kn...

Atiqah said...

tiqah tgh setgh org tu jwb tag merapu je...tu pun die leh jwb ek...kte ni jujur la jwb tag tu..

Atiqah said...

wah smgt k ziha nk msuk contest..teruja ke sbb nmpk kte mng byk hadiah ke?huhuhu

Atiqah said...

nk join contest ni nk kna rjin je

asmieyra said...

huhu..tag..nak juga ler.,kang ku ada masa ku amik yer,huhu...

asmieyra said...

sis,terlanjur g sana tue jgn lupa beliukan ikan patin temerloh..sedap...besss..besss

asmieyra said...

sis,jgn lupa ole-ole dr kuantan yer..huhu..mcm le aku xbalik kg kat kuantan dah...

Mama Safiyyah said...

dah lama takde perang tag kan....

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010