Wednesday, May 6, 2009

Hepi Besday Mira..dah besor dah anak mama 9 years old..


Ari nie bermurah ati nak wat entri lagi...walaupun baru je jawab tag kat bawah tu... Sebenarnya baru teringat ari nie besday mira..my first daughter ... yang ke 9....dah besor dah anak mama.. Semalam dia request nak suh wat cup cake nak bagi kengkawan kat skolah...malang nya mamanya tak reti masak...kuang...kuang....kuang...opppsss....bukan tak reti cuma kurang mahir je....hahahaa...lastly aku dan cik abgku bw dia n adik2 g Hillcity Hotel...celebrate kat saner...walaupun sepatutnya besdaynyer ari nie...nak cover beb....watnyer dia nak gak aku wat cup cake tu tak ke haru....hehehehe.....Cari punyer cari punyer cari...jumpala gambar dia masa umur 6 tahun... dia nie cukup suka beraksi gaya model...malah penah menang tempat pertama dalam pakaian beragam anjuran Dewan Bandaraya Ipoh kat Taman Polo 2tahun lepas...sayangnya gambar dah kena delete...sedey tu...huhuhu... SELAMAT HARI LAHIR ANAKKU...MOGA DIKAU SIHAT SELALU....DAN MEMBESARLAH SEBAGAI ANAK YANG SOLEHAH...AMIN...

16 comments:

kakyong said...

salam,,,

baru baca ni.. fikri & anis pun sibuk dok interframe ni..
Hepi besday Mira.. maklong tepk kek warna pink kat blog kakyong... 3 tingkat lagi.. :D

miela77 said...

kyong...tq so much...dah copy n paste kat word n print kat paper pink...balik kang bagi dia baca...smlm ibunye, babanye n kinn bagi hadiah dapat 3 lagi..srnk le...mama n ayah postponed le...tgu bajet ayah ari nie br masuk,.... ehhehehee

chilun @ cik pau @ bibimie said...

9 tahun? mak ai... kawen umur baper nih cik kak... bagus nyer anak dah besar2.... uhukkss...

eRiNsZ said...

waw pandainyer mira possing nie... saper yang jadik photografer nie?

eRiNsZ said...

heheh klo erin dok kat umah kak miela.. musti ku jadik cikgu dak miera ni.
erin ajor bebudak darjah 3 ngeh ngeh ngeh

eRiNsZ said...

nyway epi besdei mira walou pon dah lambat..
ibunyer tetap vouge gitew walo pon anak dah 9 taun.

ziha said...

wahh..gambar mira mcm nk menari jer..de join2 tarian ke kat skola??

ziha said...

auntie ziha de join kelab tarian kat kolej ni..haha..klu mira berminat blh join da kelab!! haha..grau jer..mira blaja rajin2 ye...

Atiqah said...

happy belated birthday to mira..sweet 9..

Atiqah said...

ank kak miela yg sulung 9 thn..adik tiqah yg bongsu pun 9 thn..

Atiqah said...

kalo de rezki leh la jd kwn..hehe..bljr rjn2 ye mira..smpai msuk U..pastu ambik smpai Phd

Atiqah said...

eleh k ziha..asal nmpk tgn melentik cmtu je nk nari..

asmieyra said...

hapie birthday mira..minta gift beso dr mama yer...huhuuuuhuu

asmieyra said...

anak sis ni ada bakat ler..sian dia tuani kanlah hajat..buat cup cake..kl lebih minta sikit yer

asmieyra said...

mira..untie doakan soga mira berjaya dalam apa tua lapangan dan sentiasa diberkati..blajo rajin2 tau...

Mama Safiyyah said...

cute!

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010