Thursday, May 21, 2009

Sedey tul...x ley nak snap gambar...

Ari nie dah ilang penat skit...rupa2nya bila dah lama x driving long distance nie...teruk gak...nie gara2 cik abgku x bg driving jauh2..tambah lak lepas bersalin operation.. tapi memandangkan kena g Putrajaya utk terima Anugerah Khidmat Cemerlang n cik abgku pulak dah cuti blaja 2 hari... terpaksa driving sendiri...tapi Baby Qis angkut skali...opahnya pun kena angkut gak...klu x sapa nak jaga Baby Qis..10% punyer pasal opahnya sanggup...ish..ish...ish..
Kalau diikutkan ingin kuabadikan gambar2 kenangan ku terima APC tuh kat sini tapi apakan daya kamera ku bateri tetiba kong...nak jadi cite Hp canggih ku...canggih ke? konon... pun skrin rosak...terpaksa la tunggu gambar yang daku order kat depan pintu masuk dewan auditorium tuh....sedey tul...
Tapi x pe sabar ek...dapat je gambar tuh...akan ku masukkan kat entri disini tuk tatapan umum...bukan slalu dapat tuh...rasanya sampai pencen pun belum tentu dapat lagi...ada ke org nak bagi lagi ek...tamaknyaa... Actually aku cadang2 nak wat entri ttg Baby Qis dari lahir sampai skrg tapi memandangkan nak kena beli bateri kamera n hp baru, terpaksa KIV dulu...
Hati ku agak girang lak bila daku tengok follower ku makin bertambah n umahku makin meriah ... terima kasih kepada semua yang sudi singgah n bertandang kat umah ku yang seadanya nie...nak wat cam ne perabot x banyak...bajet kecik ... hehehee...akan diupdate nanti... Selamat datang kepada semua n singgah2 la slalu...

23 comments:

Dj Epoi said...

Adoiiiiyaiiiii!!! macam tuh palak jadinya....heheheheeh..

Sabowx2

Yang penting ada!!! heheeh

Tahniah weihhhhhhhhhhhh!!!!

kakyong said...

salam...

weii dpt anugerah pekerja cemerlang... boley le belanja kami makan2.. :D

kakyong said...

lupa nak kabo..
meh dtg blog borong award
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menepek-award-part-2.html

azzul said...

tahniah & salam berkenalan

ziha said...

Tahniah ye kak..semoga mase2 akan datang blh dpt award lagi..blh jd contoh ni..he3

eRiNsZ said...

hehehe klo pndapat erin..
itu tandanyer.. nak dapat APC skali lagi..

hehehe insyaalah...
congrats ya kak

eRiNsZ said...

Congrats skali lagi yer kak...
bkan snang nak dpat APC nieh..
musti akak nie ghajin amat nie..

eRiNsZ said...

klo seribu tu tak abes ag bleh ar blanjer erin nie ikan pkasam.. hehehehehe

ziha said...

kak iela keje pe eh..cegu gak eh macam kak erins??

Atiqah said...

tahniah..pekerja cemerlang tuh..tabik spring ar tiqah kat k miela

Atiqah said...

x pe..nnt kak miela letak gmbr Baby Qis byk2 ek..nnt beli bateri snap gmbr baby Qis yg cute tu byk2

Atiqah said...

kak miela..x perlu bajet besar nk decorate umh ni..cuma kena rjin ngn pndai je nk wat ssun atur perabot..perabot pun x mhl..x yah byr ansuran pun..

iedaLUVsham said...

yuuhuuu!!! dapat anugerah cemerlang turr!!! tahniahh!!! mesti rajin keje ni, ieda rajin perabih duit bos ade le, hahhaha!!!!

Atiqah said...

next year dh nk grad..mse konvo nnt nk dok barisan depan utk first class degree honor..hehe..bestnye

Atiqah said...

kalo nk dok kat barisan depan kena la pulun lg sem ni bg dpt deans list

Atiqah said...

kak ziha..gambateh..nnt kte dok depan..hahaha

asmieyra said...

tahniah siis dapat APC..cayaler...

asmieyra said...

sis,bg tips sikit mcm ner leh dapat APC..kat ofice sy ni ramai yang kaki kipas jer taip tahun tercalon...sedih seyyy

asmieyra said...

ni baru 2 tahun keja..takp2..tunggu dlm 5 thn aku nak juga APCney

ziha said...

hoooOii..Tqah..pe nyer y dok depan?? bukan ke kite mmg sll dok depan ke klu kat kuliah n kelas???hehe

ziha said...

Huuuuu...harapan besar tuh npknyer Tqah..dean's list eahh..uhukhukkk..rs mcm xlayak plak diri ini nk dpt 1st clss degree..

ziha said...

Hmm..mudah2an la yer tqah..kte dpt dok dpan ms konvo nt..huhu..depan tuh lectrer dudok la..mane kte blh duduk!!!hihihi

Mama Safiyyah said...

belated....tahniah kak....

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010