Wednesday, January 26, 2011

Hepi Besday Sayang - Yusri Yahya 26.01.1973


Entry nie pendek je..daku x smpt nak wat entry panjang2..masa mencemburui ku..just nak wish to my beloved hubby - Yusri bin Yahya..HAPPY BIRTHDAY SAYANG...MOGA HIDUP KITA SEKELUARGA TERUS BAHAGIA. Amin.

4 comments:

Mama Zharfan said...

epi besday to ur hubby ;)
ur hubby sethn lebih tua dari my hubby ;)

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

Miela77 said...

la ye ke? kita ni sedar x sedar je kan umur meningkat..hihihi..

ok daku zass ke sana tuk vote for zharfan...hihihi

kakyong said...

alamal camno leh lupa... tu la rasa hari mcm ade besday seseorang.. nak bg hadiah kek.. bhn2 utk buat kek semua dah abis stok...

jd utk adikku.. selamat hari tua.. ingat sikit tahun ni dah 38 tahun ya.. bukan 18 tahun... bila nak dtg rumah?, leh buat makan2 kecil-kecilan adik-beradik.. mak kata dok catch up OT ya!! Apa2 pun kakyong doakan semoga dimurahkan rezeki kome sekeluarga..

Miela77 said...

dia da selamat landing atas katil kakyong...penat sgt keje kot...sok dia cuti teman iela jalani biopsy kat hospital...tq kakyong..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010