Tuesday, February 2, 2010

Senarai Follower Yang Bakal Bertuah - Sapa gamaknya yang bertuah tu ye...

First, sori berbakul2..sebab daku x sempat wat pemilihan Follower Bertuah semalam.. agak sibuk skit.. dan x sihat lak...better today... so daku nak amik peluang menyenaraikan follower-follower yang meninggalkan jejak di entri Hadiah Istimewa Untuk Miela77 Follower

Namun sebelum tu ada pengumuman penting....Hari nie besday Baby Qis yang pertama .... Hepi besday to Qis...Hepi besday to Qis..Hepi besday to Baby Qis....Hepi besday to uuuuuuuuu..... nnt mama wat entri khas ye cayang...

Dan pertukaran hadiah untuk Follower Bertuah...bukan apa..daku nyer wet bag bln 3 baru tiba..x kan nak tunggu lagi kot...jawapnya lps nie daku nyer contest terbiar sepi je la...huhuhu... so hadiah nya still wet bag .. mahal skit .. rege RM19.00 dan mampu memuatkan sehingga 10cd...cuma x de kartun2..tu je.. okies meh kita tengok hadiahnya...


Boleh ye kengkawan... beg ni bakal daku jual menggantikan wet bag kartun tu... payah tul nak dpt stok skrg nie..

Okies.. berikut adalah nama-nama follower daku yang daku sayangi :-

1. ummie_mirahaziq
2. temp. housewife
3. mama tisya
4.miera
5. siti nurkhijah
6. @yurosni
7. azzul
8. ♥S@R@♥
9. CatlinaFly
10. sue
11. Ellyn Store
12. idah
13. IbuAbang
14. zai kulim
15. Me_Lina
16. My LiTtLe MiKhAiL
17. a Y u
18. Mrs. Adz
19. Mama Safiyyah
20. Akma
21. acHap~
22. Ena Qalinsya
23. umminabilah
24. Sidratul Muntaha
25. sal
26. izzahazfar
27. iedaLUVsham
28. Ibu_Mysara Syauqeena
29. nza
30. Ibu Kimie & Balqis
31. tini
32. taufidris
33. juniza
34. aten10
35. inasepi
36. izan cute
37. inahasan
38. syakila
39. ogy
40. sakinah
41. Mama Eisya
42. nurul niza
43. ciKenit farHana
44. a.z.r.i.n.a.03.07
45. ieyza
46. Chik Att
47. anin
48. asmieyra
49. seiza
50. layla_elyas
51. adah

Okies...semua da tersenarai...boleh la check..mana tau tertinggal..mana2 yg tinggal jejak kat shoutbox tu daku time gak la..cian lak.. nantikan keputusannya b4 jam 5.00ptg ye...


3 comments:

♥S@R@♥ said...

oye2..harap2 da harapan menang..hehe

temp. housewife said...

kalau b4 pkl 5, mungkin dah nak tidur kot sbb skrg Msia dgn nz beza 5 jam. takpe sy tengok esokla result.

Ena Qalinsya said...

HOYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tak sangka nama den pun ade jugekkk..
mudah2an dapat ahaks

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010