Friday, February 19, 2010

Good News....

Pertama sekali daku mohon maaf diatas kelewatan pengumuman Pemenang Contest Miela77 Baby BerCD'ing.. yang telah ditutup penyertaannya pada 26hb Januari 2010 yang lepas...dianjurkan di blogshopku Miela77 Online Shoppe...namun malangnya Cik Abgku sebagai Juri gagal memberi penilaian dan pemarkahan walaupun daku beri masa hampir 3 minggu... (sibuk ngan projek Gitar Elektrik Yusrie nyer... Emaris - EE nyer... maklumlah..body da siap lama.. bila fund dapat...terus beli barang... tiap2 hari balik keje sejak 2 minggu lalu.. dia bertapa dalam bilik belakang menyiapkan gitar letrik Porchik Karo a.k.a Pak Lang EE). So daku minta bantuan my SIL a.k.a Kak Yong..cian dier... automatik penyertaan Aliya terbatal... namun dont worry kak yong... daku da siapkan cenderahati sebagai Juri Jemputan.. yang bestnyer..dalam tempoh 24jam, kak yong berjaya menerjah sekaligus memberi pemarkahan kepada para peserta tu.. marbeles tu kak yong nie... daku cayang dier... n for ur info.. hadiah peserta bertuah merangkap peserta pertama.. daku tempah kat kak yong tau...sapa2 yang minat crosticth.. leh g kat blogshop beliau di sini ... so  hari nie confirm daku umumkan siapa pemenangnya... namun satu lagi giveaway.. Tema Pencetus yang patutnya diadili oleh Dr Wan Mahani... still x dapat keputusan.. sebab beliau sibuk ngan projek ngan Angkasa.. daku frust gak.. tp beliau yang beria-ria suh wat topik tu..so daku bagi beliau la menilainya.. hadiah daku da reserved... cuma daku harap uols sabar... daku bukan x mo umumkan cepat2.. kalau daku yg jadi juri.. hari nie tutup sok da umum...namun org yang jd juri nie.. most wanted person..so have to wait her.. Dan good news adalah.......

SEMUA PESERTA LAYAK MENDAPAT HADIAH SAGUHATI BERUPA SATU UNIT WASHING BAG .... ANDA SEMUA ADALAH PEMENANG....

5 comments:

mama tisya said...

hampir terlupa dh..agaknye lama sgt kot nunggu...huhuhu..hrp2 ada rezeki tisya dlm contest CD tu...bole la miela pos skali adiah utk kita yg jd follower bertuah itu :-)

Miela77 said...

mama tisya - tu lah kan? bukan disengajakan..sbb klu daku yg jadi juri cepat je result ku upkan...malangnya...huhuhu...seb baik kak yong membantu.

kakyong said...

since miela dah umumkan.. so, to tell the truth memang susah nak judge.. semua anak2 comel bila ber'CD, lebih lagi dgn aksi2 yg comel2..

& tahniah utk semua sbb dpt gak errr hadiah saguhati..

[-suziey-] said...

p/s:pls confirm attendance for blogger's famili day ok..dateline to confirm is 24th:)

[-suziey-] said...

pstt..off topic..pls confirm attendance for blogger's famili day ok..dateline to confirm 24th:)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010