Monday, January 18, 2010

Announcement to all my follower...URGENT!!!

Pengumuman kepada semua Follower Miela77... masih ramai lagi yang belum meninggalkan jejak mereka di link Hadiah Istimewa Untuk Follower Miela77. Mudah je..just tinggalkan email n link uols kat kotak komen entry tersebut.. then daku akan buat cabutan. Hadiah x la mewah mana... hanya Wet Bag utk letak baju basah, cd kotor yang bernilai RM15 je... saja wat tuk menghargai follower ku yg da mencecah 250org... senang saja.. so pada sapa2 yang belum berbuat demikian..boleh la ye..daku posponed tarikh tutup sampai hujung bulan or sampai daku dapat target atleast 50 - 70% dari jumlah follower yang ada... meh la weh..bukan susah pun..hehehehe

*** Mood x sihat...daku n anak2 berjangkit2 dari sorang ke sorang.. duk berangkut ke klinik je..huhuhu.. mujur ada UK Magic membantu.. at least hidung tersumbat pun leh tido.. cian bb qis.. daku buh kat susu, sapu n titik kat dlm mulut...lawaknya abg bad...daku geram sangat da sedut gas 3 kali tuk asmanya mlm tu.. pg still mencungap..daku buh setengah botol UK pagi tu kat dalam botol air 1/2 liter then paksa dia minum sikit2 sampai habis..hahahaha..petang da ok skit.. malam da boleh nyanyi...esoknya ikut daku g tesco siap boleh lari2 lg.. tp daku da mula selsema sabtu tu..malam tu bb qis lak berjangkit...lps ni sapa lak? ****


Stok CD ku yang baru da sampai.. kali nie up skit..since ada beb org minat nak join my reseller team..so daku nyer sales alhamdulillah... untung sikit kalau kuantiti banyak..still ok what? So sapa2 yang interested nak join my reseller team..meh la.. kita deal kaw kaw nyer...biz nie mmg masyuk..daku pun cam x caya je..

11 comments:

Ena Qalinsya said...

byk giler stok..
ena ade beli jenis babyland tu tp tak penah pakai sebab ase cam leceh jek sebab stiap 2..3jam dh kena tuko huhuhu..

Me_Lina said...

hehhehe yg mana satu den punyer...

Miela77 said...

ena..k.iela pun x ske ngan babyland...buttonnyer banyak..tp x kemas da...boring..tp rainbow is the best...Minky Apple Junior tu marbeles..

Me_Lina...diantara tu ko nyer la...saja nak bikin panas..heheheheh

anin said...

salam kak.yg paling best ape ekkk? mau survey2 dn kalau jadi mau beli banyakkkkkk


nak join gak menang wet bag
farhanin184@gmail.com

Mimie Fazira said...

join ... join ... join ....

Sherry said...

wah so many goodies

sherrygo at hotmail dot com

mama... said...

nak join...

nurulniza_jkr@yahoo.com

layla_elyas said...

emel : dzathin_nithaqain@yahoo.com
url: http://elayas86.blogspot.com

Qistina's Mama n Abah said...

nak la join gak..

www.sha-noraishah.blogspot.com
mama_echah@yahoo.com.my

zueyie said...

salam kak, masih sempat ker nie er?
try jerla er..
url: http://zueyie.blogspot.com
email: zuens@yahoo.com

|AzMee|--|AcHu| said...

hahahha... pas neh untung leh bagi 100% kat achu... muahhahaha

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010