Thursday, January 28, 2010

Akhirnya sauna set ku tiba jua....sukanyer...

Ari nie daku agak kurang sihat...sakit urat berlarutan da beb hari... or mungkin gak kejutan sebab masa fisioterapi tu kot..daku wat Hydro..rawatan dalam air panas... nak urut pun x boleh.. mmg da ada plan nak beli sauna set lepas bersalin.. so bila da jadi begini kuatlah keinginan ku tuk dapatkan sau na set nie.. daku beli kat blog aidaniez...meh tengok my new sauna set.. x sabar nak balik n bersauna..pe susah ...  buh je UK Magic sebagai ubat terapi nyer..mana tau berkesan..ye tak..aduh.. nak bangun pun sakit.. harap2 usaha ku menampak hasil nanti... mungkin juga pertambahan berat badan dan penjagaan selepas bersalin secara c-zer tu kot yang mempercepatkan lagi simptom arthiristis ku yang telah lama bersarang dalam badan tanpa disedari.. da x mo cite2 cam tu..meh layanzz...





Sori mutu gambar kurang baik.. kamera ku dipinjam dek atih..maka daku gunalah camera hp..tu jadi cenggini..

6 comments:

AshAnas said...

brpa hrga ni kak? cm best je? bg la testimoni kak...

kakyong said...

tak lama lagi ramping lah ni...

boleh lah kakyong numpang 2 belah kaki.. heheheeee...

supplement tak ambik ker.. baru jer kemarin sembang2 dgn jiran MIL.. dia kata elok makan spirulina dan jelly gamat...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Miela,

Nak share xperience.
saya beli last year dan pakai tak sampai sepuluh kali dah rosak periuknya. Masa beli kata boleh repair, bila nak hantar repair pengedar kata periuk tu dah takde spare-part ! Kena beli periuk baru @ RM150 ! Beli the whole set RM500..takkan nak tambah lagi RM150 kan?...Mmg geram tapi nak buat macam mana...

zaid.onn said...

wa.... dah ada sauna...
itoon blk kl minggu nih nk sambut thaipusam hahahaha.

nnt tahun baru cina org dtg nk try ok.. hihi
ini kira dh cop tau...
lg satu org dtg ckp kt maksu masak nasi ayam... suruh angah wat karipap, suruh ateh bawa blk murtabak apa lagi yek????

pendek citer simpan duit byk2 kena bwk org g jln2 ipoh
hehehe
ok bye
kim salam maksu

Miela77 said...

AshAnas...meh la join..

Kak yong...datang umah..confim dua kaki nyer..

A.Z.R.I.N.A.03.07...ye ke...alamak membantutkan kegiranganku nieh...

zaid.onn...meh blk ipoh cepat... ahahahaha ..k.iela pun balik kl da..ptg krg.. nak raya thaipusam...hahahaha

Quon quon said...

salam..nice blog..folo n link ye=)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010