Wednesday, April 29, 2009

Cik abgku dan projek gitarnya...


Salam...hari nie nak cite ttg cikabgku n projek gitarnya...nak dijadikan citer, cik abgku nie agak seni orgnya... suka wat sendiri anything yang dia minat termasuklah gitar... mungkin padanya nak beli mahal, lebih baik buat sendiri kengkadang aku tension gak coz masaku n anak2 dicuri...tapi memikirkan minatnya ke situ bukan ke lain ...opppsss... so que sera sera la... kononnya kalau ada yang berminat nak tempah dia accept je...tapi pastikan bagi downpayment dulu...just to confirm booking kot... yang menariknya dia dah siapkan dua gitar letrik (warna merah n biru) dan dalam pembikinan beberapa body gitar letrik .... gitar kapuk si aju tu pun hampir siap nampaknya...ape2 je la yang oi...janji happy....anyway diattach kat cni gambar terbaru gitarnya yang dah siap / dlm proses.. yang warna biru dah hantar ke kl wat jamming, dua lagi tu kiriadik ipar punya n kanan lak anakku bad dah booking... moga2 ada yang berminat, leh order...hehehe....

18 comments:

kakyong said...

iela,

cuba letak @ snap foto gitar tu satu-satu.. email kat kakyong foto tu.. nanti kakyong boleh tolong promo kat blog satu lagi..

herni said...

wah miela...somiku mmg minat bangat n simpan angan2 nk beli gitar...haa...bp mu letak rege nih? hihi kasik promote sket ;)

ziha said...

wahhh..pandai eh suami kak miela wt gitar...hebat laa..=)

eRiNsZ said...

cam kagum sesangat... bleh eak buat sndri gitar elektrik nie..
slama nie erin ngat kne buat kat kilang jer...

eRiNsZ said...

Rasnyer orang yang tersangat kreatif dan teliti jer bleh buat eak..
emm yang pnting kepuasan kan... dan jimat ngeh ngeh ngeh

eRiNsZ said...

Tabik spring untuk hubby kak miela..
dan isterinyer yang dah tentu byak mberi sokongan kan? emm

ziha said...

Mestila erinsz...kak Mila isteri y sentiase beri smgat n sokongan..kan mereka nih pasangan y romanti..x ke gitu kak miela??

ziha said...

Hmm..mcm ne eh suami kak miela wat gitar?? die gna bahan pe eh?

Atiqah said...

wah kreatifnye wat gitar..upenye leh wat sndri gitar ni..igtkn semua beli je kat kedai

Atiqah said...

tp kat kedai pun org wat jgk kn..x kn binatang kot yg wat..ish ish...

Atiqah said...

pe pun tabik spring la suami kak miela pndai wat gitar

ziha said...

memang la..kat kedai tuh pon owg y wat..tp xth la plak kan klu de mesin membuat gitar..haha

ziha said...

halalala..Tqah ni tabik spring plak..hehe..
tabik spring tu mcm ne haa?? leh tunjuk sikit cik tqah??

iedaLUVsham said...

untung la pandai buat gitar sniri, kalo nak beli mmg mahal kak miela weh..

asmieyra said...

wah..berbakat yer hubby sis nie..cayaler..leh bt bizness

asmieyra said...

yerlah sis,btul kata ka yon.snp 1/1..teh promo..manatau ada yg bknan

asmieyra said...

sure dl zaman bercinta dok bawah pokok manari2..smbil main gitar..huhuuhu...citer sikit??

Mama Safiyyah said...

sangat creative!

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010