Thursday, April 16, 2009

Akhirnya....terbina juga blog ku....

Hari nie, setelah beberapa hari menjelajah blog2 yang ada dlm kenalan kakak iparku...akhirnya terbinalah blogku...Namun blur coz tak reti nak wat cam ner....tak pe nanti akan ku pelajari n explore dari bloggers2 yang ada. ...harap kalian semua sudi membantu ek....makacih...

18 comments:

kakyong said...

salam,

yang penting entri yg nak ditulis tu.
kalo dulu masa memula buat blog POYO jer.. dah setahun baru le reti nak make-up2 'rumah'..

AshAnas said...

xpe kak iela... bljr sikit2... yg penting isi ado... pastu br decorate sikit2...

eRiNsZ said...

Tahniah... erin pon baru berblogging tak samapai pon stahun lagi..
Congratulation.. kak miela

eRiNsZ said...

emm klo nak make-up make-up rumah nie... erin suka jenguk kat

http://jariketot.blogspot.com/

Kak liya ni terre IT dan bahasa nyer pon mudah.

eRiNsZ said...

Nyway slamat berblogging...
Best kan ramai kawan...
Bleh share cerita..&pngalaman.
Nice to know u kak miela

Atiqah said...

welcome to the blogging world

Atiqah said...

welcome to be a part of Malaysian bloggers community..

Atiqah said...

best tau blogging ni...1 fine day kak miela akn menikmati keseronokan blogging

Atiqah said...

kak..tiqah pun dh de blog 1 lg..utk tujuan pembelajaran blog tu

Atiqah said...

nnt rjn2 dtgla singgah blog tu ek...msih x byk entry sbb blog tu utk ltk karya yg tiqah sndri hasilkan pasni..insyaAllah

Atiqah said...

http://atiqahelitukm.blogspot.com

tiqah siap tgglkn link lg ni..dtg singgah tau..tiqah jamu..hmmm..nk jamu pe ek...jamu lagu je la..hehehe

Atiqah said...

yes tiqah dtg lg utk memenuhi ruangan komen kak miela

Atiqah said...

nmpknye komen box kak miela akn pecah dgn komen2 tiqah..hahaha

Atiqah said...

kalo pecah kak miela kena gnti blog bru la...hehe..gurau je

asmieyra said...

wahh..dah ada kemajuan nier..bgus arr...cayler sis

asmieyra said...

teruskn perjuangan mu sis..chayokkk..ramai pminat singgah nti

asmieyra said...

sis kaloa da infop terkini bgtau yer,nak update juga blog kiter

Mama Safiyyah said...

hehehehe biasalah......yg penting usaha tangga kejayaan

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010