Tuesday, April 28, 2009

Sesi Menjawab Tag....Wah kena gak...

Hari nie for the first time...aku dapat tag from my SIL....tq so much for giving me an assignment...at least lelama teror le blogging nih... Actually....aku masih fail lagi dlm dunia blogging nie....banyak tak tahu n x sempat nak explore....nanti bila2 senang aku explore la..nie pun menyambil kat opis je.....sorry my bos.....hahaha... Berikut adalah jawapan tag for you my SIL...

Nama Timangan anda:~
along, iela, shila, zai...masa kecik2 dulu la... dila....anything yang berakhir dengan ila....
Anda seorang yang:~
Hard to describe...normal person je kot...coz sometime too politely, tapi slalu depa cakap aku nieh sorang yang banyak cakap atau nama glamornya murai cabut ekor...ye ke?????
Lagu kesukaan anda:~
Semua lagu retro....teringat masa cintan cintun dulu Cik abgku dulu cukup suka nyanyi lagu2 tu...org hantar surat...dia hantar kaset nyanyiannya diselangi dengan ucapan puitis, romatis.....terimbau kenangan dulu
Warna kesukaan anda:~
pink, pink n pink....
Tiga benda mesti ada dlm beg anda:~
1. Purse
2. Makeup (yang wajib je mcm bedak, lipstik, eyeliner...yang lain tak de...)
3. Handphone...
Nape tiga je...tak cukup la...beg mak2 nie slalu macam2 ada kalau boleh semua nak letak...
Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:~
Ouch....nangis???? Slalu gak masa pregnant baby Qis....sensitif sampai cik abgku tak tau nak wat pe...just let it je....isks...isk...isk...
Tag rakan anda:~
So far baru ada 3 org follower je...my SIL yang tag ...maybe tu Haryatie....harap jawab ek...marilah kita ber tag2...heheheh


16 comments:

kakyong said...

hahahhaaa... sendiri dah ngaku murai cabut ekor... !!

ziha said...

wahh..banyak eh name timangan akak?? nama penuhnye???

eRiNsZ said...

wow... romantik couple yer... skarang ni cam tu lagi ke kak miela?
musti best kan?

eRiNsZ said...

woow penChenta pink juga rupanyer..
Jom join da club.. erin pon penChenta pink.
camner lah bleh tjebak ngan kaler jiVang ini keh keh keh

eRiNsZ said...

erin nak panggil kak miela bleh tak? tambah lagi satu nama timangan tu...

ziha said...

akak suke pink eh??? nape xsuke kale purple..saye suke purple...he3

Atiqah said...

wah byk ckp ke?mst asyik bercerita je kat ank2 kn

Atiqah said...

tiqah dh kembali utk smbung komen..smlm internet problem kat blk..tggu smpai kol 1 pun x dpt2 lg..

Atiqah said...

sbb dh x lrt sgt dgn mslh hdung yg asyik berair je nih..tiqah g tido je

ziha said...

aikk..pelik la plak..apasal blik tqah tenet prob plak?? blik i okeh jer??

ziha said...

kena runnng nose eh tqah? atau dlm erti kate lain hidung berlari..hehe

ziha said...

eh typo error plak..running nose yerrr ank2..hihi..

asmieyra said...

wahahwaahh..takde contest..bt tag palk yer...best nie

asmieyra said...

banayak juga tag nie yer..jenuh nak jawab nie..kang..kantoi...

asmieyra said...

soalan lain boleh..kalo soalan snsitip tu keep secret je lah..ok ker??huhu..

Mama Safiyyah said...

suka baca tag org hehehe

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010