Thursday, June 17, 2010

Sapa minat nak tempah Tshirt, Baju F1, Topi ...meh la try...murah giler

Ekceli daku dapat email nie da seminggu yang lepas...namun memandangkan masalah kesihatan yang kurang memuaskan ditambah lak sibuk (walaupun x sihat) menguruskan Booth daku kat Giant tu.. (padahal bukan daku tunggu pun..ekekeke)...maka hari nie daku menunaikan janjiku kepada adik daku (Ayun - Along nak up ur entry tau.. moga biz maju dan maju dan maju dan maju...).. so sapa2 yg minat nak tempah bleh berurusan dengan beliau ye... daku jadi medium perantara je.. dan ORANG IPOH...MEH LA TERJAH BOOTH MIELA77 ONLINE SHOPPE DI GIANT SUNWAY CITY, TAMBUN.. KINI DIBUKA SETIAP HARI...

tempahan thsirt, jaket, baju F1, topi, dll

Assalamualaikum, dah lama tidak menulis apa-apa kat blog ni... sekarang ni saya ada satu lagi peluang perniagaan kepada semua...kali ni di buka kepada semua yang nak join..ni bukan jutawan internet...Tapi satu perniagaan macam biasa...cuma kita buat secara online..
so yang terbaru ...

Sekarang ni saya menerima tempahan t'shirt, baju F1, jaket, topi, payung, cenderahati, mug dan sebagainya..harga saya akan offer harga yang termurah.. contoh harga

1) Jaket Korporat Hitam jenama BMW/BOSS(pelbagai saiz) - dari RM 65.00 ke RM 75.00 -bergantung pada sulaman
2) T'shirt (pelbagai saiz) dari RM 13.00 ke RM 30 bergantung dengan design, kuantiti dan kain.
3) Payung - dari RM 10.00
4)Baju F1 pelbagai saiz - dari RM 55.00 (ready made) dari RM 65.00(Custom Made)

dan banyak lagi...tuan/puan hanya perlu emailkan kpada saya design, kuantiti dan bajet..saya akan hubungi balik tuan/puan dengan harga yang terbaik.

KOMISYEN...yang menarik disediakan kepada mereka yang jadi agen/orang tengah..tapi tolong bagitau ye..kita meniaga sama-sama dan untung sama-sama...tapi kalu rugi saya sorang xper..

berminat email saya : nizam492@gmail.com atau sms/mms saya di 013-6686851.
nak jumpe pun boleh..sms dulu kita set masa dan tempat...area kelantan jer la..

PENGHANTARAN- percuma bagi area machang/kb/tanah merah/kuala krai selain dari tempat yang dinyatakan kita tengok pada kuantiti...kalu kena gaya n harga sampai ke Johor n Perlis pun bleh FREE Delivery..

2 comments:

kakyong said...

amboi.. bisness kan main menjadi2 ni... ;)

azha said...

tq. along...upload lagi n satu lagi jangan lupa up load websit ayon sekali...
www.smseasyreload.com

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010