Friday, November 23, 2012

MACAM MANA NAK DAPAT VOUCHER LEGOLAND

Musim cuti sekolah da hampir 2 minggu dan budak2 kt umah tu mula merusuh sbb boring..asal balik rumah je alahai...meroyan sat...tp ada gak masanya bila balik rumah agak teratur  dan kemas  (tambah2 klu PakTihnya ada...hish..takut kt Paktih lebih dr mamanya)...

Ritu cik abgku janji nk bw anak2 g Lost World of Tambun sempena Cuti Deepavali (last g ms Qis x smpi sthn..x tau apa2 lg..rugi).. tapi last minit dia cancel..cian anak2 da berharap.. so mama pun mula la merancang dari sehari ke sehari nk bawa budak2 tu.. tp lately mamanya asyik x sht lak..makanya tertangguh lagi.. kalaulah mama dapat bawa budak2 ni ke LEGOLAND...pasti berbaloi penantian mereka kan?

So...daku dimaklumkan banyak gak offer free ticket for children oso promotion discount voucher Legoland ni..malangnya daku terlewat dapat tau..sedih2.. agak2 KFC dan Dutch Lady tu msh offer lagi ke?  Ada tak kwn2 yg bley share camne nak dapatkan voucher free or diskaun ke LEGOLAND? Mana tau kan..impian Amirah akan jadi kenyataan..daku bley la assume as a gift sbb dia dpt A dlm UPSR ritu..hmmm..

2 comments:

MyKhalish said...

Salam.. actually kalau beli online 7 hari awal diorg bg diskaun 25% utk total harga tiket.. byk gak la save.. sy xpernah gi lg, tp ada tgk kt website legoland hari tu..

Delimasari said...

betul tu dpt diskaun dlm online

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010