Friday, April 15, 2011

Terapi BIOS 9000 diharap dapat membantuku menangani masalah Rheaumatoid Arthristis..

Da 2 hari daku menjalani terapi di Alpha One Jln Silibin. Terapi medan elektrik yg diharap dapat membantu memulihkan masalah Rheaumatoid Arthristis yg ku hidapi dan moga hormon SLE yg baru berputik terkulai layu sebelum berkembang. Akhir2 ni menjadi2 lak RA menyerang. Sampai kerja, life, biz semua terganggu..rasa give up pun ada..tambah2 g Pakar Demotologi 3hr lps then Doktor Esther msh gagal mengesan result biopsi tu...mcm ada clash sana sini..dgrnya akan fight dgn Doktor yg mengeluarkan laporan agar membuat analisis sekali lagi..huhuhu..

Ramai pelanggan2 ku x tau pun yg daku x sihat..daku lak jenis selagi terdaya selagi tu daku akan cuba memuaskan hati pelanggan..namun akhir2 ni nampak biz ku agak kurang sbb ada masanya daku nak online pun x de larat..mood ke laut mana tah..sdgkan biz on9 ni menuntut perhatian 100% sbb melibatkan alam maya..polisi ku pun ke laut gak..mujur cust2 ku faham..takat sehari dua lewat tu acceptable gak la..tp daku da terbiasa daily proses pasti kurang senang dgn situasi ni..

Hari ni emosi agak terganggu..da la badan rasa x larat sangat gara2 kesan terapi tu..(dgr cite ada yg 2 minggu bertambah sakit..sementara nak pulih..)..makkk..tak sanggup daku..dari smlm rs urat sarafku sakit sangat..badan rasa nak demam, duk muntah2 je..pala weng2..keje x de mood..kat opis fb terbuka..tp daku x layan sgt..ym x buka langsung..x mo pening2 pala nak bersoal jawap..sekadar browsing2 kosong je la..keje? x wat langsung hr ni..betul2 ku melayan lara..seb baik depa x kaco daku dlm bilik ni..klu x payah gak..(tp ptg krg ada satu report nak kena jana..alamak..)...

Hari ni gak ku dpt 2 komplen..cd yg depa dpt x ckp ..alamak..padahal daku da adjus betul2..tp ms packing tu tanganku bengkak n menggigil..so daku suh Angah tolong..+ My Lil Qis n Isya kena kaco Ibunya packing je..rasa2 mcm da termasuk kat parcel cust lain je..tp sapa..aduhai..gini la gaya..org nak biz kita pun nak biz..org buat betul2 daku cam cipan..

Rasa cam nak stop je..skrg ni pun some item daku wat dropshipping je..sbb x larat nak handle..harap2 dgn terapi yg daku jalani ni amat2 membantu...insyaallah..
 
Sapa2 nak tau tentang BIOS 9000 ni meh tengok info dibwh or terjah je http://www.alphaone.com.my/bios9000.php 
Sinar Harapan untuk Kehidupan Dan Kesihatan yang Lebih Baik. Unit Terapi Medan Elektrik yang Dipercayai di Seluruh Dunia



Alat Terapi Medan Elektrik BIOS 9000 meransang proses pemulihan tubuh badan menerusi aplikasi arus elektrik 9000v (maksimum). la direka bentuk dan dikilangkan 100% di Jepun oleh ITO Co. Ltd.




Alat ini mengadaptasi prinsip pemulihan semulajadi tubuh dengan menggunakan arus elektrik dari luar tubuh untuk menggalakkan revitalasi sel-sel tubuh serta meningkatkan daya ketahanan terhadap penyakit. Ia juga berupaya untuk mengurangkan tahap keasidan dalam darah dan mengembalikannya ke tahap Ph normal agar tubuh kekal sihat.




BIOS 9000 terbukti mampu membantu pesakit menangani pelbagai kesan akibat penyakit seperti Diabetis, Insomnia, Gout, Angin Ahmar, Rheumatism, Artiritis, Lemah Jantung, masalah buah pinggang, Resdung, Kolestrol Tinggi, Lemah Tenaga batin, gangguan kitaran haid, Asma dan masalah hati tanpa perlu untuk mengambil sebarang ubat-ubatan.




Sehingga kini, lebih 5000 unit BIOS 9000 telah terjual di seluruh Malaysia. Sebagai kaedah rawatan perubatan alternatif, ia selamat dan mudah digunakan. Direka bentuk secara eksklusif agar boleh dimuatkan dalam ruang yang paling minima, BIOS 9000 mudah dibawa ke mana-mana dan kualitinya dijamin 100%.




Ciri-Ciri Istimewa BIOS 9000





Terapi Boleh Dijalankan Dalam Pelbagai Postur Mengikut Keselesaan


Penggunaan pelapik khas berelektrod mudah alih membolehkan anda menjalani terapi sama ada dalam keadaan duduk atau berbaring, mengikut keselesaan anda.




Mudah Digunakan
BIOS 9000 amat mudah dikendalikan, hanya tekan butang untuk melaras mengikut keperluan terapi yang diinginkan.




3 Pilihan Tahap Output


3000v, 6000v atau 9000v.




Penentu Masa Boleh Dilaras




Jangka waktu terapi boleh dilaras mengikut keperluan dari 30 minit, 1 jam, 2 jam, 4 jam dan 8 jam. Baki masa akan dipaparkan dalam minit.




Tiga Program Rawatan
Rawatan yang menggunakan tahap aliran arus elektrik yang sama akan menjadikan badan lali dan menjejaskan keberkesanan rawatan. Untuk mengelakkan situasi ini berlaku, tiga program stimulasi rawatan disediakan bagi mengekalkan konsistensi faedah yang diperolehi.




Rawatan Yang Fleksibel
Alat ini tidak hanya merawat keseluruhan anggota badan dengan penggunaan pelapik khas berelektrod. Malahan, ia juga boleh digunakan pada bahagian tertentu sahaja melalui aplikasi point electrode.

Pengiktirafan



ISO 9001: 2000




Quality System for Development, Production and Distribution of Physio-Therapy & Rehabilitation Equipment




ISO 13485


Medical Device


Quality Management Systems Physio-Therapy & Rehabilitation Equipment




ISO 14001


Environmental Management Systems




SIRIM


Satu unit alat Terapi Medan Elektrik Bervoltan Tinggi, Jenama ITO, Model: BIOS 9000 telah diuji bagi memastikan tahap keselamatan adalah selaras dengan piawaian MS lEC 60601-1:1988+A 1:1991 +A2:1995 oleh SIRIM QAS International Sdn.Bhd.Untuk maklumat lanjut, sila rujuk Laporan Ujian No. 2005EL0871 bertarikh 17 Februari 2006




Japan Medical Instrument Approval


No: 21700BZZ0005l




Keris Award 2008


The Asia Pacific International Honesty Enterprise




Bagaimana ia berfungsi?

Pengguna boleh duduk atau pun baring di atas pelapik khas berelektrod yang disediakan. Sejurus digunakan, BIOS 9000 akan bertindak merangsang peredaran aliran darah ke seluruh tubuh. Alat ini mengguna pakai aplikasi voltan arus elektrik untuk meransang fungsi pencernaan, menyahtoksik dan membaik pulih sel-sel serta menguatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. Ia juga membantu meneutralkan kandungan asid dalam darah ke tahap Ph yang normal agar pesakit kembali sihat. Setiap sesi hanya mengambil masa kira-kira 20 minit dan boleh ditambah mengikut keperluan.




BIOS 9000 mempunyai lima fungsi utama iaitu untuk:
  • Mengalirkan arus elektrik untuk merangsang peredaran darah
  • Membersihkan kotoran dalam saluran darah
  • Menyelaraskan sistem saraf tidak terkawal
  • Meningkatkan daya ketahanan serta mengimbangi hormon dalam badan
  • Membantu membina sel-sel baru

1 comments:

kakyong said...

Insya Allah, semoga cepat sihat... kalo makan ubat pun, jika ubat mula memberi tindak balas.. begitu juga lah.. sistem jd kacau bilau jap.. sementara nak baik.. mana ade proses pemulihan yang tetiba terus jer baik & pulih tanpa melalui proses sakit...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010