Friday, February 18, 2011

Happy Belated Birthday Ayuni Yg Ke-6 - 17.2.2011

Selamat Hari Lahir Ayuni...moga Ayu terus membesar dengan sihat, cerdik, cerdas, serta menjadi anak yg solehah..mama sayang Ayu...

Sesungguhnya daku agak sibuk semalam hingga tak sempat nak wat entry ucapan Selamat Hari Lahir pada Nur Sakinah Ayuni (anak sedara daku - anak Angah) yg ke-6. Nasib baik Bad/Amira da siap set dlm handphone birthday reminder..sempat la ku wish kat fb dan ku cari hadiah simple dimple tuk Ayu..(klu x beli ni mesti dia frust)...menariknya..bila daku balik umah, awal2 dia da smpi..mengharap sesuatu...daku pun peluk dia n wish Happy Birthday..amik hadiah bagi..alahai..senyum smpi ke telinga...

Begitulah anak2 nie...walaupun hadiah tak seberapa..yg penting ingatan kita...macam ne la rasanya kalu daku lupa..pasti dia kecewa...apatah lagi Ibu Ayu dulu berpantang di umah ku..then da dkt sebulan br balik kampung.. malah daku di panggil mama oleh semua anak2 sedaraku belah sini.. x de istilah Mak Long langsung..

Ayu mmg rapat dengan daku.. kemana ku pergi pasti mengekor.. malah dia jua teman setia My Lil Qis.. smpi sikit2 Ayu..kena marah skit cari Ayu...merajuk skit cari Ayu ... sampai Abg Bad cemburu (cik abg ni mmg jiwa lembut skit..mudah menangis, cemburu, manja..alahai anak jantanku)..


Kelakar gak klu kuar semua ikut, org akan ty anak ke? Rapat2 ye..padahal anakku cuma 3 org je..tp bila mix dgn anak sedara jd 5..difikir2 btl gak..Amirah 11thn, Bad 9thn, Ayu 6thn, Isya 3thn, Qis 2th..idak ke dekat2 tu..(ku sdg bygkan klu anakku seramai itu..dgn kerenah masing2..) hehehe..apa2pun semua tu ttp anak2 ku walaupun berbeza ibu dan bapa..sebab daku sayang semua anak2 n anak sedara...biasa kalau ku beli apa2 ..pasti tuk berlima bukan bertiga..heehehe


p/s ..x tau nape dr mlm td x de air..alahai mandi koboi hr nie..frust...


meh grab Babygap Pyjamas hanya RM21/pc atau RM19/pc (belian lbh dr 5psg) di http://www.facebook.com/album.php?id=100000860801761&aid=32696 . Tawaran bermula hari ni hingga 20.2.2011 saja..

1 comments:

Daus said...

Nice Post.

my Blog
http://ohdaus.blogspot.com/

oh ye, kan imageshack tu tgh problem sekarang :) sila ke blog saya untuk menyelesaikan ye

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010