Friday, November 19, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha ... ku berkorban apa saja....

Di Hari Raya ...org bergumbira merayakannya dengan kaum keluarga..namun daku x rasa mcm nak beraya... lepas g umah mak makan lontong... daku bersiap2 tuk g Port..amik barang jualan... kenapa di Hari Raya???? sebab stok daku da kritikal..sementelah pula cik abgku sibuk nak siapkan gak umah mak dier.. "lagi cepat siap lagi senang ati dia.". katanya... cian gak daku dengan dia... Pagi g keje... blk keje.. lepas makan ... terus g umah mak dier.. wat renovation umah.. then kul 11-12mlm balik..daku wat minum.. or dia makan skit .. tido.. ari cuti..full day dia disana.. pendek kata.. kami anak berada kena pasrah dan berkorban masa untuk memastikan umah tu siap.. sedih gak sbb daku akhir2 ni x sihat.. tp x berani komen..coz tgk dia penat je.. cian.. lagipun dia rasa tanggungjawap dia tuk memastikan umah tu siap..(yg ada kat umah tu x blh harap... klu cik abgku x datang ..idak le depa nak wat...dari raya thn lepas smpi raya taun ni x siap2...x faham tul)..huhuhu... bukan rungutan..sekadar meluahkan..apa pun daku tabik spring dengan cik abgku..walau macammana pun tanggungjawabnya di sana...tidak pernah diabaikan..congrats sayang...  walaupun cik abgku terpaksa korbankan masa berkualiti bersama anak2 dan keluarga... demi memastikan umah tu siap untuk keselesaan mertua ku.. daku benar2 pasrah...namun ada sesuatu yg buat daku terkilan.. biar daku simpan.. x wajar daku cite disini sbb daku bukan suka mendedahkan sesuatu yg melibatkan sensitiviti seseorang disini...sapa yg tau faham2 le.. selagi rasa terkilan tu ada...selagi tu daku x mampu nak menunjukkan muka buruk nie...huhuhu...x mau menceceh lagi...SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA...walaupun da terlewat 2 hari.. moga anda semua ceria2 selalu..

Disamping itu..daku nak inform pada peserta giveawayku...daku akan war2kan siapa yg bertuah dalam tempoh terdekat..harap bersabar..plan nak wat hari nie..namun sakit pala yang mencengkam dari pagi tadi disamping tangan kakiku bengkak n sakit macam selalu menyebabkan hasrat tersebut tertunda...sorry ye...namun hadiah da ada..tinggal nak announce pemenang..dapat address daku trus pos...wishing uols goooddd lucckkk...

Ha...selingan wajib..meh tengok clearance item daku di http://www.facebook.com/album.php?aid=27601&id=100000860801761&page=2 murah2 je tolak..yg bestnya...ada Babydoll PP Pant baru..3pcs baru RM40 je.. tidak dilupakan..jengah2la my blogshop ye.. banyak new item sempat ku upload khamis lepas...

1 comments:

Sitisifir10 said...

:) alahai...semoga ALLAH mudahkan apa2 saja masalah yang sdg dilalui ye :)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010