Monday, September 20, 2010

Sakit Hati...Sapa yang penah kena..tolong daku weh.. tension tul ngan virus nie..

Salam Hari Isnin..moga hidup anda ceria2 selalu.. Pagi2 masuk keje dengan hati yang tenang dan girang.. ye la ari nie ramai da mula masuk keje lepas bercuti raya kan.. then buka blog n tengok banyak himpunan komen cam nie..

Komen terbaru darimu untukku...

Anonymous commented on selamat hari raya aidilfitri: “Двинулся к Мухе замолк, налил в стакан энергичную отмашку: «Полный вперед. Кивнул Доктор что Ольга…”

Anonymous commented on selamat hari raya aidilfitri: “Двинулся к Мухе замолк, налил в стакан энергичную отмашку: «Полный вперед. Кивнул Доктор что Ольга…”

Anonymous commented on selamat hari raya aidilfitri: “Старательно укладывал их одну кальтер отказался, ибо на ней пакета длинный эластичный бинт и…”

Anonymous commented on selamat hari raya aidilfitri: “(http://klawuhnmu1.narod.ru/empire-v-skachat.html )-Empire v скачать…”

Anonymous commented on selamat hari raya aidilfitri: “(http://talaverax6f.narod.ru/lydi-v-chernom-3-skachat.html )-Люди в черном 3 скачать…”

Ni pulak kat shoutbox daku.. 

15 Sep 10, 04:03
LilyThai: hye you site is very nice plese visit my site too and leave comment
14 Sep 10, 21:12
Laracute: hohoho nice blog .please visit me back
11 Sep 10, 18:38
Miki: Wonderful blog... nice to meet you.
11 Sep 10, 02:00
eBook2u: ebook youtube free here.
9 Sep 10, 14:13
Hannah K.: can we be a fren? Really nice blog!

Tension tul... rasa menyemak je.. sapa yang penah kena..tolong daku cam ne nak settle...

Yang best lagi tu.. kat email gmail daku lak..kerap dapat email cam ni.. pada yang tertera namanya tu..tolong confirmkan ye..betul ke uols yang hantar..klu betul tak pe la.. ku blh terjah..riso tkt cam kakyong cite tu..lappy diserang virus..

(INGATAN .. TOLONG JGN KLIK LINK NI SEBELUM DAKU PASTIKAN KESAHIHANNYA DARI OWNER BLOG..BUKAN APA..TAKUT OWNER PUN X TAU CITE..TIBA2 VIRUS YANG ATTACK PC/LAPPY UOLS..LAGI HARU...)

http://nurfely.wordpres.me/10/04/another.html 
http://winz_pink.wordpres.us/2007/05/your-wellbeing-and-nervous.html


http://liziana_80.wordpres.us/09/08/pain-is-a.html

***new update..9.03am.. rupanya kat email yahoo pun dapat gak weh..adui...***




daku x dapek nak list semua..nie antara link yg daku kerap dapat thru email gmail tu.. x pasti betul ke depa yang email or virus yang amik alih..daku penah terklik sekali.. tp rasa canggung..so daku close window trus..

So daku harap sangat sapa2 yang berpengalaman dalam beberapa kes yang tersebut diatas, bantulah daku yang masih rebung dalam dunia berblogging nie..


p/s .. disamping tu..sapa2 yang berminat nak jadi reseller Cloth Diaper.. meh la join Miela77 Online Shoppe Reseller Team.. daku baru revise rege..lebih murah dari biasa..heheheh.. dan sapa yang berminat nak beli Cloth Diaper.. pun jemputlah ke http://miela77shoppe.blogspot.com ye.. daku wat promosi pakej raya tu.. mmg super duper regenye.. gerenti puas hati..























































3 comments:

Sidratul Muntaha said...

comment setting kat dashboard tuk blog tukar jdi comment moderation
yg thru email tu
tgk dari mana source dia
mungkin dari group yahoo ker
klu ade link ckp boleh unsubscribe,klik jer.
btw..
klu yahoo email byk problem
tukar gmail.
ayu dulu n selalu kena time guna yahoo
sknk ni abandon jer emailm yahoo tu n guna gmail.
sbb ade spammer detect
direct gi kat trash or spam

Miela77 said...

Ayu..masalahnya..kat gmail pun ada.. tu yang confius tu.. yg moderation tu i folo..eheheh..tq ye..

SYaMiLa said...

salam iela.

sya tk pernah lagi kena camtu...minta2 dijauhkan...huhuhu

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010