Thursday, July 29, 2010

Ku menang RM275,000...betul ke nie weh...

Daku dapat 2 offer utk memenangi RM275,000.00 dari Reader Digest.. thru email n pos.. daku pun x pasti betul ke tak..uols x caya? Tengok gambaw bawah nie..

Last2 daku dapat page nie suh bayar RM148 langganan setahun Reader Digest...tp klu daku langgan mungkin kah daku menang..atau sekadar gimik melariskan Reader Digest je?

Uols rasa cam ne? Any advise????

7 comments:

mama zharfan said...

me dh pernah langgan last few years..tak de nak menang nyer..sbb dia amik one winner jer, luck draw based...out of total thousands of subscribers in msia..
and be careful, sbb me byr pakai credit card, then readers digest pandai2 jer antar mcm2 buku ie jual then paksa me byr-dia terus charge my credit carr!! me marah lah, me return balik all the bokks via post jugak, me kena tanggung kos pos tu..

Ibu_Khalish said...

tipu je kak. biasalah taktik marketing. mak saya dah kena. act reader digest ni dah hampir bankrup

transformed housewife said...

jgn percaya Ila sbb ramai yg dah kena. kalau subscribe, lps ni dia akan hantar mcm2 buku dan paksa kita beli.

Sitisifir10 said...

kalau menang suruh bayar adelah sesuatu yang pelik! kan kan kan???

kakyong said...

betui kata suzie & adyani,
masa awal tahun 20001 kakyong ade subscribe RD.. mcm2 buku depa antor, konon2 bila beli ade peluang menang.. walhal, xde pun.. buang duit jer... kalo kita betul2 perlu xperlah..

so jgn terlibat dgn Readers Digest... hahahaaa...

SYaMiLa said...

miela..tk yah la..buang masa je...he3...

Miela77 said...

To all..tu la pasal..seem like just nak tarik cust melanggan je.. taktik promosi..hmm..ku x reply pun.. tq atas nasihat berguna tuk daku eh..cayang uols..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010